AK Gençliğin Buluşma Noktası
Belgelendirme AK Partimiz hakkındaki bütün yalan haber ve iftiraların aksini belgelendiriyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-25-2009, 13:10   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Arrow Milliyet, Kürtleri PKK'ya Kazandırmaya Niyetli
İçimizdeki azınlık ihanet çetesinin kullandığı gazetelerden biri olan Milliyet, profosyönelce kürtleri pkk'ya kazandırma niyetindedir. Ben böyle olduğuna inanıyorum. Böyle inanmama sebep olan yaptıklarını gördüklerimden bazılarını sizde görün siz kararın öyle mi değil mi !

Bir köşe yazısından en çok bilinç altına kazınan, akılda kalan kısım yazıya atılan başlıktır ! Önce o görülür. O uzun yazı okunmaz ama muhakak o atılan başlık okunur görülür. Atılan çarpıcı başlık akılın ucunda takılır kalır. Fazla okuyan bir millet değiliz ama atılan başlık çarpıcıysa akılda tutunur kalır !

Milliyet'in başyazarlarından Hasan Pulur profosyönelce kürtleri pkk'ya kazandırmaya çalışmaktadır !

Şu yazısına attığı başlıklara bakarmısınız !

http://saglik.milliyet.com.tr/Yazar....=Hasan%20Pulur

http://www.milliyet.com.tr/Yazar.asp...=Hasan%20Pulur

Yani diyorki, terörle bir yere varabilirsiniz diyor. İstediğinizi alabilirsiniz diyor. Size böyle düşmanlıklar yaptılar çektirdiler unutmayın diyor. (Oda yalandır bana göre yapılmamıştır öyle şeyler) Resmen diyemiyor ama yazısını okuduktan sonra insan böyle düşünüyor işte !

---------------------------------------------------------------

Daha öncede yazarları Ece Temelkuran radara yakalanmıştı.
Muhakkak okuyunuz bu köşe yazısını;

--------------------------------------------------------------

Gene aynı mantıkla RADİKAL'İN SÜRMANŞETİNE yani gazetenin alınmasa bile herkesin hergün görüp okuyacağı yere yazdığı çarpıcı akılda kalıcı unutulmaz şeye bakın !

Bugünde şöyle yazmışlar manşetlerine;

Kesinlikle bir iyi niyet aramayın bu manşette. Türkiye normale dönüyorken güneydoğuya yapılan o kadar hizmet varken AK Partinin özellikle götürdüğü sayısız hizmet varken böyle yazılmaz ! Doğru olsa bile bunlar yazılır mı ?! Ben bölücülükten, ülkeyi karıştırmaktan başka niyet görmüyorum burda

------------------------------------------------------------

Aklıma gelmişken 2006 yılında yaptıkları 'propagandayı'da bu seriye ekleyelim.

http://www.haberkenti.com/news_detail.asp?id=17424

Bu soyu bozuk azınlık, karışıklık çıkartmaya çalışmaktan ihanetten geri durmuyor. Daha neler neler var yaptıkları akla gelecek her ihanet var.

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-25-2009, 13:20   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Doğan grubu kürt sorununda elini çekerse bu sorun çözülür!Ya düşünsenize doğan grubunun adamları elini kolunu sallaya sallaya pkk kamplarına girip çıkabiliyorlar.Üstelik pkknın en üst düzeydeki yöneticileri ile röportaj yapabilmektedirler..Bana göre burada bir sinsilik var!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2009, 17:35   #3
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Evet abi hatırlattınız, onuda ekleyelim;

Alt 07-25-2009, 18:21   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:

Kesinlikle bir iyi niyet aramayın bu manşette. Türkiye normale dönüyorken güneydoğuya yapılan o kadar hizmet varken AK Partinin özellikle götürdüğü sayısız hizmet varken böyle yazılmaz ! Doğru olsa bile bunlar yazılır mı ?! Ben bölücülükten, ülkeyi karıştırmaktan başka niyet görmüyorum burda
Bunu hariç tutmak lazım gibi..
O başlık ve iç haber tamamen iyi niyetliydi..
80 yılı baz alarak konuşmuştu kişi. Haklı tesbitlerle..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2009, 18:40   #5
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar

Ehlikeyif demişki,
Siz hükümet olarak ne yaptınız saadece göstermelik tv kanalı açmalarla v.s. lerle olmuyor bu işler. Halka hizmet diyen Erdoğan neden Ankaradan sonrasını görmüyor?

Bu küpürler benim tesadüfen görüpte kaydettiğim küpürlerdir.Kimbilir daha neler neler vardır ama hepsini bilemiyoruz.

Bakın bakalım sadece TV mi açmış hükümet yoksa ne gerekiyorsa elinden geleni yapmış mı !

İnsanlar keşke bilgileri olmadıkları konularda yorum yapmasalar, bilip bilmeden saldırmasalar...
Alt 07-25-2009, 18:45   #6
Kullanıcı Adı
muhafazakargenc
HASAN CEMAL ,HASAN PULUR BUNLARIN HEPSİ HAİN.. BUGÜN PKK İLE İŞBİRLİĞ YAPARLAR...
YARIN İSRAİL'E ÇÜNKÜ ONLAR BU ZİHİNDE İNSANLAR..
BUGÜN KALEMLERİNİ pkk ya PEŞKEŞ ÇEKEN BU KAĞIT VE MÜREKKEP MÜSRİFLERİNİN SONUNU MİLLET GETİRECEK .. ONLAR O GAZETELERİ İLE YOK OLUP GİDECEK..
Vesselam....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)