AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-25-2009, 12:01   #11
Kullanıcı Adı
LeyaL
Neden karşı çıktınız (:

Bizler yani sigara içmeyenler içenlerin dumanına maruz kalmak zorunda değiliz ki..
Ve bu dumanın içmiş kadar zararlı olduğunu bilmekteyiz..
İçmek isteyen açık havada içsin efendim

Hem bu vesile ile bırakmaya çalışın işde ne güzel..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2009, 12:18   #12
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Her ne kadar evde bu yasak geçerli değil isede; oturacağımız kapalı mekanlarda yasaklanması müthiş bişey. Yaşasın dumansız hava sahası...
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2009, 12:34   #13
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Sağlığın pazarlığı hiçbir şekilde olamaz!Bu zehir yüzünden çıkan tabloyu araştırmanı tavsiye ediyorum sevgili kardeşim...Eli kolu bacağı kesilenleri mi desem,iç organları kömür taşına dönüşenleri mi desem,deri ve tenlerinde oluşan tahribattı mı desem..Hiçbiri demeyeceğim,çünkü hepside meydana gelmektedir.Bu yüzden bunun artısını eksisini konuşmak başlı başına yanlış çünkü tamamıyla yanlış!Gelelim yeni kanunla getirilen kapsamlı yasak.Sonuna kadar destekliyorum,desteklemeliyiz,az da olsa çevremiz biraz nefes aldı.Bu yeterli mi peki,asla değil!Asıl çözümü üretime getireceksin!
,
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2009, 23:13   #14
Kullanıcı Adı
dytsyn elif
Lightbulb
içerdeki havayı koruyalım derken dışrdaki havadan olmayalımhiç deilse dışarı çıkıp rahat bi nefes alalım diyorduk korkuyorum onuda bulamıyacagız ileride..yani illa içmekmi lazım şu şeyi bırakılmıyormu hiç deilse azaltarak.. dışarda içme evde iç her gün 1 tane azaltarak olabilir bence günde iki paket içen tanıdıgım var fakat saglık sorunları çok fazla olamya başladı zaten güzel bişey olsa hep beraber içerdik bölede bi yasak olmazdı...
dytsyn elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2009, 00:43   #15
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Sekiz on yıl önceydi sanırım, abimin bir arkadaşı gelecekti Atatürk hava alanından onu alacaktı .Bana hadi atla sende gel beraber gidelim dedi.Neysa vardık hava alanına daha gelmesine bir saat kadar var dı.Bende o arada dış hatlar bölümünde dolaşıyordum.O zamanlar kapalı alanlarda sigara içmek herhalde yeniydi ki içerde sigara tiryakilerinin zehirlenebilmesi için oda kadar bir bölüm yapılmış en az belki 50 kişi var içinde .Benim dikkatimi çekti bir müddet onları izledim.inanılır gibi değildi. İçerisi dumandan zor gözüküyordu.Hepsinin gözleri dumandan kızarmış irilmiş gözlerle dışarıya bakıyor, nefes alıp vermede bile zorluk çektikleri anlaşılıyordu.Sanki nazilerin yahudileri tıktığı gaz odalarından biri gibiydi ki ,Hitlerin de bu durumu gördüğünü farz etsek Türkler de yahudileri gaz odasına tıkmışler galiba diyebilecek cins den bir durumla karşı karşıyaydım.İnsanlar hiç mi kendilerine acımazlar diyeceğim ama ne yazık ki bağımlılık yapan nikotin insanın yakasını kolay kolay bırakmıyor.Bunu da anlayışla karşılıyorum.
Ya bu kişinin protestosuna ne demeli.Arkadaşım sen artistmisin.Piyasada bir sürü protesto edilecek şey varken bula bula bunu mu buldun protesto edilecek.Senin o kahvehaneler dediğin yerde kaç kişi sigaraya başlıyor haberin var mı.
Ne kadar biliyormusun ?
Bundan sonra en az o sigara içilemeyecek olan kahvehanelerde sigarayla tanışamayacak olanlar kadar.
Bilmem anlatabildim mi?
Saçmalığın lüzumu yok.Bu ciddi bir konudur.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2009, 00:53   #16
Kullanıcı Adı
Harab-ı Kelam
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne bu foruma nede unnamed nickli arkadaşımıza hiç ama hiç yakışmayacak bir başlık !

Kusura bakma ama bu yasağı ancak egoist cahiller protesto eder.

Bir sağlıkçı olarak şunu söylüyorumki, sigaranın yaptığı kanserleri, içindeki yüzlerce hatta binlerce zehiri, insanı ölüme götürdüğünü, içenin yanındaki içmeyenede içmiş kadar hatta 2 kat zarar verdiğini bilsin herkes !!!

Bu başlığı açan arkadaşı proteto ediyorum. Kapalı mekanlarda sigara içilmemesi kanunun çıkacağını hayal bile edemiyorken gerçekleşmesi büyük icraattır !

İmza Bekir Cihad..!
Harab-ı Kelam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)