AK Gençliğin Buluşma Noktası
Teknoloji Teknolojiyle ilgili tüm yenilikler burada paylaşılıyor.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-27-2009, 06:13   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Türkler BM'yi 'hack'ledi
Uygur Türklerine yapılanları protesto ettiler

Dünyanın ilk siber savunma ordusu olarak bilinen ve bu zamana kadar hacklediği siteler ile adından sıkça söz ettiren Türk internet korsanları Ayyıldız Tim üyeleri, BM'nin Çin'de Uygur Türklerine yapılan katliama sessiz kalmasından dolayı tepki göstererek, BM'nin resmi internet sitesi içerisinde yer alan Ermenistan uzantısını çökertti.
Çin'de Uygur Türklerine yapılan katliam sonrası, Çin'den yayın yapan internet sitelerini çökerterek Türk-Çin sanal savaşın başlamasına neden olan Ayyıldız Tim üyeleri, BM'nin Uygur Türklerine yapılan katliama sessiz kalmasını protesto ederek, BM'nin resmi internet sitesi içerisinde yer alan Ermenistan uzantısını çökertti. BM'nin Ermenistan uzantısını ele geçiren Türk internet korsanları, site içerisine Uygur Türklerine yapılan katliamın yer aldığı fotoğrafları koyarak, "Adı Birleşmiş Milletler olan
katliam ve ölümleri izlemekten başka bir işe yaramayan yaratıklar, Çin'de 196 Uygur idam edilirken yine izlediniz. Sizin röntgencilikten başka ne işiniz var bunu öğrenmek istedik. Neden Uygur Türkleri için sesiniz çıkmıyor. Yoksa koca BM, Çin'den mi korkuyor? Biz Ayyıldız Tim olarak onlarla sanal savaşımızı sonuna kadar sürdüreceğiz" diyerek bilgi notu bıraktı.
Ayyıldız Tim üyeleri tarafından yapılan açıklamada, BM'nin resmi internet sitesi içerisinde yer alan ülke uzantılarının tamamının çökertileceği bildirildi.

İHA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-27-2009, 08:37   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
beni mutlu etti açıkçası bu haber.... ama bir yandanda kendime soruyorum niye bizde aklımızı çökertmeye kullandığımızın yarısı kadar daha iyisini yapmaya çalıştırmıyoruz.....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım