07-30-2009, 01:35 | #11 |
yine rahatsız olan silersiniz.kaç kişi bu tutuklamalrı protesto etti yani siz kaç kişisiniz.
herkes gördü neyin ne olduğunu kimse ses çıkarmıyor tutuklamalara.yine rahatsızsınız. |
|
07-30-2009, 01:36 | #12 |
Atatürk,yobaz,gerici,aydınlık,modern,çağdaş,demokr atik,hoşgörülü laiklik
ve MEHMETÇİK düşmanı sahtekar ve yobaz kedi,YA sev ya da terket !!! |
|
07-30-2009, 01:42 | #13 |
siz neden kendiniz gibi görüyorsunuz herkesi.sizin anlayışınız bu küfür.
aşağılık bişey olduğunuzu herkese kanıtlamak gerekmez bilen biliyordur zaten.bide bu forumla derdiniz nedir.adminler sıkıldı sizi atmaktan siz hala bıkmadınız efendim.en iyisi şu avatarınızdaki kimliğe bürününde gelin bizden olun.bari savunacak bi davanız olsun atatürk dışında. |
|
07-30-2009, 01:43 | #14 |
tamam sen izin verme git oyunu kullan HALKIN İRADESİNE KARIŞAMAZSINIZ BU HALK KİMİ NEREYE GETİRECEGİNİ ÇOK ÇOK İYİ BİLİR HA MİLLETİNİ SEVMEYEN ZATEN HAİN DİR TERÖRİSTTİR..SEN ŞİMDİ BU HALKI BEGENMİYORSUN AKP Yİ İKTİDARA TAŞIDI DİYE OZAMAN DURUMUNUZ GAYET ORTADA BU HALK DTP Yİ GETİRSE SANA KATILIRIM AMA DİYECEK BİŞEY KALMIYOR...
|
|
07-30-2009, 01:54 | #15 |
aman sanki sizin zamanınızda hiç zam gelmiyordu refah ve ferah yaşıyorduk.millet akpartinin dağıttıklarını ozaman alamıyordu bile sıradan zamn gelmiyorduki.hadi ordan efendim sizde
|
|
07-30-2009, 02:04 | #16 |
başımın örtülü olduğunu ve taktığımı kim söyledi.sizegöre her başını örten akpartilideğilmi.
bunun siz idrak etmişiniz ama lideriniz edememiş o beyinlerine oksijen gitmeyenlere rozet taktı ya ne cabuk unuttunuz.ama sizde haklısınız inkar etmeseniz kim muhalefet olur siz inkar etmeye devam edin muhalefet olmyada.zaten bitane birinci var.ama üzülmeyin sizde alanınızd birincisiniz.sizden başka bişey bekleyemeyiz. |
|
07-30-2009, 02:09 | #17 |
Bu katsayının iptali söz konusu olamaz.2005 yılındaki kararlara şöyle bir bakalım.Danıştay adım gibi eminim iptal etmiyecek.Şu konuya dikkatlice bakalım: 2005 yılında Ankara Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi İlknur Öztürk'ün katsayı düzenlemesinin iptali için başvurduğu dava Danıştay 8. Daire tarafından reddedildi. YÖK KARAR VERİR Daire'nin kararında "1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu'nun ilgili maddeleri gereği yükseköğretim kurumlarına ortaöğretim kurumlarını bitirenlerin nasıl gireceğinin Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yapılarak Yükseköğretim Kurulu tarafından saptanacağı" ifade edildi. |
|
07-30-2009, 02:12 | #18 |
haklısınız efendim ben yanlış yoldayım cumhuriyet kadını olmak varken akpartili olmak neme gerek demi.yarından tez yok cumhuriyet gazetesine abone olayım,biz kaç kişiyiz eüye olayım,çarşaf giyeyim denizbaykal banada rozet taksın,hatta herşeyde atatürküön plana çıkarayım.aman da man bunları düşünürken bile içim ferahladı.ahh kafam neden düşünemedin bunları.ahhh bu beyinsiz kafam nasılda bilemedi.bak karşısındaki beyinsiz bilmiş benmi bilemeyecem.
|
|
07-30-2009, 02:32 | #19 |
kafkaslı'nın dediği gibi danıştay ''yök'ün'' işine karışmaması gerekir ama
nerede o günler,''yüksek yargı üyeleri'' ABD-İSRAİL'e göbekten bağımlı olmasından ve ideolojik karar vermelerinden dolayı adil bir karar vereceklerini sanmıyorum. hükümet yargı reformunu yapmakta çok geç kalıyor,bir an önce şu taslağı komisyonda görüşerek meclisten geçirmelidir.Avrupa birliği ve evrensel hukuk ilkelerini taşıyan bu düzenleme hem milletin egemenliğini sağlamlaşıtracak hem de aydınlık bir Türkiye'yi refah ve huzur'a taşıyacaktır. |
|
07-30-2009, 02:38 | #20 | |
Alıntı:
Katsayı iptal edilmeyecek.Karar ortada,kanun gerekçede belirtilmiş.Adım gibi eminim iptal olmuyacak.Acaba iptal olmaz ise başka hangi yola başvuracaklar onu düşünüyorum ve Danıştay ne zaman karar verecek. |
||
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|