08-01-2009, 15:31 | #1 |
Halis Toprak Utanmadan,Zeytin Yağı Gibi Üste Çıkmaya Çalışıyor!
Kendisinden 54 yaş küçük bir kızla evlenen ünlü iş adamı Halis Toprak,bu duruma bulduğu bahanelerle gülünç ama aslında ağlanacak bir durum ortaya sermektedir..Kimi zaman dini noksanlığını göz ardı ederek peygamberimizin yaşantısından örnekler vererek,kimi zamanda parasına güvenerek ahlaksız demeçlerde bulunmaktadır...
Konu ile ilgili basında yer alan haber manşetleri;
Konu ishakyilmaz tarafından (08-01-2009 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-01-2009, 15:37 | #2 |
Bu evliliğin elle tutulur hiçbir sağlam tarafı bulunmamaktadır..Kızın ailesi para uğruna evet demiş olabilir,fakat para ile herşeyi satın alabileceğini düşünen bu zavalıya ne demeli..Sapıklıktan başka birşey değil diye düşünüyorum.Davul bile dengi dengine çalarmış..!
|
|
08-01-2009, 17:15 | #3 |
Şimdi bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu!Sunucu eski eşiniz genç bir erkekle evlense nasıl karşılarsınız bu durumu diye soruyor,Halis Toprak'ta;O ahlaklı biridir,bu yaşta öyle birşey yapmaz diyor..E be adam sormazlar mı sana,sen ahlaksız mıydında 17 yaşındaki biri ile evlendin!!! Konu ishakyilmaz tarafından (08-01-2009 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-01-2009, 20:07 | #4 |
Adamada kızada aklım ermiyor şaşırıyorum gerçekten..
|
|
08-01-2009, 20:39 | #5 |
Bu insanlar o kadar aşşağılık ki yaptıkları pisliğe İslamı ve töreyi alet ediyorlar ve halkımızı bu iki nadide ve muhteşem kaynaşmış ahlaki yapıları bu yolla karalıyorlar ve malesef şimdiye kadarda başarılılar.....
İslamı ve töreyi pis işlerinde kullanıp hem suçlarını örtüyorlar hemde bazılarının gözüne girip iş yürütüyorlar.... |
|
08-01-2009, 20:39 | #6 |
Bu insanlar o kadar aşşağılık ki yaptıkları pisliğe İslamı ve töreyi alet ediyorlar ve halkımızı bu iki nadide ve muhteşem kaynaşmış ahlaki yapıları bu yolla karalıyorlar ve malesef şimdiye kadarda başarılılar.....
İslamı ve töreyi pis işlerinde kullanıp hem suçlarını örtüyorlar hemde bazılarının gözüne girip iş yürütüyorlar.... |
|
08-01-2009, 20:40 | #7 |
Allah akıl fikir versin.
|
|
08-01-2009, 20:52 | #8 |
Bu hadisenin bir tek belirleyici faktörü var,o da malesef PARA!
|
|
08-01-2009, 21:45 | #9 |
O faktör her zaman karışımızda zaten.
Maalasef... |
|
08-01-2009, 22:18 | #10 |
eşim ahlak sahibidir deyince aslında sunucu öyle bir bakış attıki anlayana tabi..
hüseyin üzmezi asla savunmuorum..al birini vur ötekine..ama sapık damgası yiyen üzmezden ne eksiği var bu dedenin anlayamadım.. adam inanılmaz pişkin ya...beni aldı diyor..demiyorki zavallı ailesi parayla sattı..eşimi okutmayacam hoca tutacam.evde alsın..bana baksın ..kendine hizmetçi tut...hemşire tut..fazla paran varya...maksat ..tövbe tövbe.. hele hz.aişe validemizin evliliğini ortaya getirmesine son derece sinir oldum..allahdan spiker sadece onun eviliğine odaklandığı için fazla üzerinde durmadı.. bu adamı kesinlikle esefle kınıyorum..evliliği beni ilgilendirmez..ama bu kadar aleni yapması bazı şeyleri meşrulaştırıyor.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
17, 54, evlendi, halis, kız, toprak, yaş |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|