AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bursa Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Bursa'nın Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 08-08-2009, 20:40   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Engin Noyan AK Partili gençlerin misafiri oldu
Bursa’da bir konferans veren yazar Engin Noyan, gençlere fırsat verilmesini istedi. Ak Parti Bursa İl Gençlik Kolları’nın davetlisi olarak geldiği Bursa’da genç siyasetçilere bir konferans veren Engin Noyan, Türkiye için gençlerin büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Devletin ve milletin parlak yarınları için mutlaka gençlerin ön plana çıkarılması gerektiğini belirten Noyan, bunun tarihte bu şekilde cereyan ettiğini ifade ederek, halka gençlere sorumluluk vermeleri çağrısında bulundu. Noyan, “Bugün tarihteki önemli olaylara baktığımızda, gençlerin etkisini rahatlıkla görebiliyoruz. İslamiyet’in en parlak döneminin yaşandığı asr-ı saadette, Peygamber Efendimizin çevresinde gençler çoğunlukta idi. Birçok tarihi olayda bu durum göze çarpıyor. Bugün Türkiye’de genç belediye başkanlarını, yurt dışında genç genel müdürleri görünce şaşırıyorum. Yeni bir dönem başladı. Gençlere sorumluluk verme dönemiİnşallah bu dönemin devamı gelir. Gençlere sorumluluk vermek, onların yolunu açmak sünnettir. Gençlere sorumluluk vermek, onlara destek olmak zorundayız.” dedi. Konuşmasında Türkiye’de yaşanan değişim ve gelişime de temas eden Noyan, "Eskiden komşularımızı kötü bilirdik. Tek düze fikirler içerisindeydik. Bu durum yavaş yavaş değişmeye başladı. Kavgalı olduğumuz 4 komşumuzla iyi ilişkiler içerisine girmeye başladık. Afrika’da bizi hiç görmeyenler sevgi seliyle karşıladı. Öyle bir dönem yaşıyoruz ki, İstanbul’un fethiyle kıyaslıyorum bu durumu. Geçmişte bir değişim yaşandı. Değişimin farkında olanlar ve sürece katkı sağlayanlar tarihteki yerlerini aldı. Sürece katkı sağlamayanlarsa silinip gittiler. Onlara geçmiş olsun. Değişim ve gelişim sürecine katkı sağlayalım ve tarihteki yerimizi alalım.” diye konuştu. BUTTİM Kültür Merkezi’ndeki konferansı çok sayıda davetli ve partili gençler dinledi.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-08-2009, 20:53   #2
Kullanıcı Adı
dilemma
Fotoğrafın sol köşesinde ayaktaki elemanlar kuzenimle benim
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2009, 20:56   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bu elemanların görüntüsünden iki sonuç çıkıyor,
1-Ya dikkat çekebilmek için,
2-Sohbet başladıktan sonra salona giriyorlar,
Bana göre 2 şık.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2009, 23:49   #4
Kullanıcı Adı
dilemma
Elbette ki ikinci şık..

Konu dilemma tarafından (08-08-2009 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir..
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2009, 00:21   #5
Kullanıcı Adı
Seyyah
Engin noyanı hilal tv de izlerek tanıdım cok güzel hitabı, örneklendirmesi var en cok dikkatimi ceken ve begendiğim özelliği style İslam temalı giyiminin olması.
Canlı olarak dinlemeyi cok isterdim inş. nasip olur.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ahmet, ak, bursa, engin, gençlik, ishak, kılıç, noyan, sohbet, yılmaz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)