![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile siyah beyazlı kulübün taraftarı olan tüm bakan, milletvekilleri ve ordu komutanlarını, 18 Eylül Salı günü Portekiz'in Porto takımı ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçına davet edecek. Demirören, devlet büyüklerinin maça gelmelerinin, futbolcular ve taraftarlar üzerinde olumlu etki yapacağını söyledi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() serdar bilgili rozet takmıştı abdullah güle.. bi zahmet bu da taksın önce...bi ne zaket ziyaretinde bulunsun..uff gıcık oluyorum yıldırım demirörene.. >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() HAYIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. GİTMESİN ALLAH KORUSN ALYAN VE GURUBU YANİ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN ÇARŞI GURUBU ..ÇUMHURİYET MİTİNKÇİLERİ ORDA ONA ZARAR VERİRİ...
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
ewt haklısın cumhuriyet mitingcileri orda... en fazla 1 pankart açarlar o kadar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() öyle olur öyle
dertleri var onların imajları bozuldu bişey yapamazlar.. bız abdullah gülü koruruz merak etme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() gitsin tabi ki gidecek tabiki
ben seviyorum demiroren i en azindan hergun serdar bilgili gibi bir mankenle birlikte goruntulerini izlemiyoruz magazin programlarindan.. yildirim demiroreni spor programlarindan spor sitelerinden takip ediyoruz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|