AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-12-2009, 16:09   #1
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart Erdoğan çok sert;haddini bil !
Başbakan Erdoğan Karadeniz turunda.. Kendisini vatan hainliğiyle suçlayan Bahçeli'ye aynı sertlikte karşılık verdi.

Başbakan Erdoğan Rize'de AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda konuşuyor.

29 Mart seçimlerinde kendisine yakışanı yaptı. Bir kez daha 21 belediyenin 17'sini AK Parti'ye vermek süretiyle Başbakana sahip çıktı. Rize büyüklüğüne yaraşan bir karar verdi.

YÜZDE 60 NEDUR?

Rize yüzde 54'ün üstüne çıkmalıdır. Yüzde 60 nedur? Rize iller içinde 1 numara olmalıdr. Dönemimizde Rizemize yapılan yatırımlar acaba tarihinde yapılmış mı? Yıllarca geldiler gittiler üniversite dediler ama biz yaptık. Modern Tıp Fakültesi yapıldı.

SAMSUN'DAN ANKARA'YA DUBLE YOL YAPTIK

Türkiye ikincisi çıkardı Rize. Ben bunu yeterli görmüyorum. Dağları deldik yolları yaptık. çünkü onlar o dağların altında kalırdı. Samsun'dan Ankara'ya duble yol yaptık. Yüz km'den hesapladığın zaman 10 saatte Ankara'dasın. Kaza riski minimize oldu.

PROVOKATÖRE DEMOKRAT DİYEMEM

Provokatöre demokrat diyemem. Ben spekülatöre demokrat diyemem. Fikri hür olana samimi olaylara pozitif bakıp eleştirenleri alkışlarım. 18 yaşından bu yana siyaset meydanında bunu böyle anladım. Kapı kapı dolaşarak ev ev dolaşarak yaşadım.

Sürecin içinden ne çıkacağını bilmeden hayır diyor. Hani bunlar uzlaşmadan yanaydı. Ben Bahçeli'den randevu istedim vermediler. İnanıyorum ki MHP ve CHP içinde liderlerini tasvip etmeyenler var. Onları seslerini çıkarmaya çağırıyorum. Çünkü bu mili birlik hareketidir.

YARADILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ

Biz Kaçkar dağları Alicenap olmayı burada öğrendik. Ben insanın Kürt mü laz mı boşnak mı diye ayırmam. Beni yaradan Allah onları da yarattığı için severim. Benim anlayışım bu.

AÇ NUTUK'U OKU

Yakın zamanda İstanbul'a Konstantinapol derler diyor. Sayın Bahçeli aç Nutuk'u oku. Atatürk Norşin mi demiş Güroymak mı Oradan dersini al. Bırak Potamyalı diyen Potamyalı desin sen niye rahatsız olursun. Resmli evrakta Güneysu yazıyor. Bu milletin evlatları İstanbul'a ne diyeceğini bilir.

HADDİN BİL KENDİNİ BİL

Senin haddine değil. Önce haddini bil kendini bil. Seni muhatap da almak istemiyorum zaten. Bu damara dokunmaktır. Yanında gezdirdiğin adamlara dikkat et onların hangi telde oynayacağı belli değil.

BUNLARIN ZERRE İTİBARI YOK

Bu açılımı yaptığımızda girişimci oralara gidecek. Diyarbakır ve Muş'un evladı başka yerlere gitmyecek. Çünkü oralar kendilerine yetecek. Erzurum turizmde patlamasını yapacak. Çok değişim yaşıyor. Böyle bir olimpiyatı Erzurum'a çekebildiler mi?

Bu itibar işi, itibarın varsa yaparsın. Bunların zerre itibarı yoktu. 2010 basketbol şampiyonası Türkiye'de yapılacak. İş bilenin kılıç kuşananın. Yan gelip yatmakla olmuyor. Uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece..

YETER Kİ BÖYLE MUHALEFET LİDERİ OLSUN

Sen niye Türksün sen niye Boşnaksın sen niye lazsın demek hakkına sahip değildir. 3 yıl önce etnik kimlikle ilgili söylediğim sbözü Sayın Baykal da söylemeye başladı. Ama akşam başka sabah başka konuşuyor. Yeter mi böyle muhalefet lideri olsun. Yola böyle devam ediyoruz. Batıdaki kurumların dayanışma anlayışı bizde olsaydı çok daha ileride olurduk. Bunları tarih yazacak.

ERDOĞAN'A PROTESTO

"Ekonomik kriz ne olacak başbakanım" diye bağıran bir kadın Erdoğan'ı protesto etti. salonun arka tarafında uğultu ve kamaşa çıktı. Erdoğan bu protestoya şu karşılığı verdi:

Bu salonun içine girenlerin tamamı danışma meclisine katılanlar değil. Ekonomik kriz nedir diye sorsan tanımlamaktan aciz . 7 yıl önçce kestiğin çayın parası 1 sene sonra alıyordun. Şimdi 15 gün sonra aldığın için mi kriz var.

Millet iradesine rağmen hayat bulan çetelere izin vermedik vermeyeceğiz. Türkiye'nin tarihini yazacak olanlar AK Parti'ye demokrasi tarihinde mümtaz bir yer ayıracaktır.

BAYKAL'IN DİKİLİ AĞACI VAR MI?

Bu ülkede mevyası olan ağaç taşlanır. Bu milete hizmet için yola çıktık efendilik için değil. Biz omurgalıyız, omurgasız tipleri sevmeyiz. Tüzüğümüzde üç kez arka arkaya milletvekililiği yapan 4. kez aday olamaz yazıyor. 2011 Allah izin verirse son adaylığım olacak. Sorun Baykal'a kaç tane dikili ağacın var.

DEMİREL'İN KİTABINDA TEŞEKKÜR YOK

samanyoluhaber

Eski cumhurbaşkanlarından biri (Demirel'i kastetti) cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kalkıp dedi ki "o makamı elin tersiyle kimse itmez." Biz ittiğimizi gösterdik mi? Bu zat örneği gördüğü halde teşekker edebildi mi? Çünkü onların kitabında teşekkür yok.

 

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-12-2009, 16:22   #3
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart
Bu ülkede artık markalaşan yaftalara bir dur demek şart.

Bahçelinin meselesi tıpkı chp gibi.

Ülkemizde yıllardır laikliğin,Atatürk'ün güvencesi nasıl Chp olarak algılandıysa ve algılanmaya devam ediyorsa;

Mhp meseleside vatanın bütünlüğünün simgesi olarak görülüyor.

Ya da en azından kendilerini öyle görüyorlar.

Bir zamanlar çocuk iken arkadaşlarımız ile aramızda bu park benim bu ev bizim gibi küçük tartışmalarımızda "Tapusunu göster" tabiri işte bu noktaya çok uyumlu..

Sen kimsin Bahçeli,bu yaftayı yapıştırabilirsin?

Kimsin?

Sen bu ülkede % 15 sin, Meclisteki 70 milletvekilisin.

Burada küçümseme kullanmıyorum;Akpartide öyle,bu ülkede % 47 mecliste 338 kişidir.

Bu milletten böyle oy almış bir lidere,Bu vatanın liderine "VATAN HAİNİ" diyemessin.

Bu bir;Siyasi ahlaksızlık,milli irade saygısızlığıdır.

Silkin ve kendine gel Bahçeli!
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 16:55   #4
Kullanıcı Adı
Cerrah
Standart
Tabiki bilecek haddini. Sen kimsin ulan vatan aşığına vatan haini diosun.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 16:59   #5
Kullanıcı Adı
Emir Timur
Standart
Bence de sen kimsin ki Bahçeli ?

Vatan aşığı Başbakanımız bölücü terör örgütü pkk'nın siyasal kanadı DTP ile görüşmüş olabilir, buna bir şey demiyoruz. Önemli olan Kürtçülük akımının siyasallaşmasıdır. Böyle ulvi bir mesele için çalışan Başbakanımıza sen hangi hakla ''vatan haini'' dersin ? Bir de zıt pırt Başbakanımızın bebek katili Apo'ya yanlışlıkla ''sayın'' demesini hatırlatıyor. Ayıp denen bir şey var. Kendine gel Bahçeli!
Emir Timur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 17:18   #6
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
teröristbaşı apo'yu ipten alan ve dağdan alıp imralı oteline konmasını sağlayan
devlet bahçeli nasıl olur da başbakanımızı hainlikle suçlama gafletine sahip oluyor?

başbakanımız dil sürçmesi ve alışkanlıklarından dolayı yanlışlıkla sn.kelimesini kullandı ama sen PKK'nın elebaşını AFFETTİN?bu ne perhiz ve lahana turşusu

bahçeli,yargı reformu yapıldıktan sonra vatan hainliğinin bedelini er veya geç yüce divanda çekeceksin !
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım