AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-13-2009, 08:26   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Post MHP lideri Bahçeli'ye yüklendi Damarıma basma, haddini bil
MHP lideri Bahçeli'ye yüklendi Damarıma basma, haddini bilBaşbakan Erdoğan, baba ocağı Rize'de AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Erdoğan, konuşmasında muhalefete yüklendi. MHP ve CHP'nin, demokratik açılım projesine kapıları kapattığını oysa kendi tabanlarında farklı düşünen büyük bir kesimin bulunduğunu söyledi. Erdoğan, "Ama seslerini çıkaramıyorlar.

Onları da seslerini çıkarmaya davet ediyorum. Niçin? Bu, bir milli birlik hareketidir onun için." dedi. Bahçeli'nin "İstanbul'a da Konstantinopolis mi diyeceğiz?" çıkışına sert cevap veren Erdoğan, "Damarıma basma, haddini bil" mesajı verdi. "Yanında gezdirdiğin adamlara da dikkat et. Onların da hangi telde ne zaman ne oynayacakları belli değil." uyarısı yaptı.
Erdoğan, Kürt meselesinin çözümünde Türkiye genelinde eşsiz bir mutabakat zemini oluştuğunu belirterek parti teşkilatından bu açılımı herkese anlatmalarını istedi.
OMURGASIZ TİPLERİ SEVMEYİZ
Konuşmasında, 2011 seçimlerinde son kez milletvekili adayı olacağı taahhüdünü yineleyen Başbakan, şöyle devam etti: "Biz omurgalıyız, omurgasız tipleri sevmeyiz. Bizim tüzüğümüzde en fazla üç kez arka arkaya milletvekilliği yapabilir yazar. 2011, Allah ömür verirse benim son milletvekili adaylığım olacak. O Parlamento'ya gelip de sittîn sene kalanlar bu ülkeye neler kazandırdı? İşte Baykal efendi taa yıllardır oralarda." Konuşma esnasında zaman zaman gerginlikler de oldu. Yaşlı bir erkekle, bir bayanın ekonomik krizi hatırlatması üzerine Erdoğan, salonun içine danışma meclisi üyesi olmayanların da girdiğini hatırlatarak tepki gösterdi. Rize'ye havaalanı isteyen bir vatandaşa da, "Kalkıp da evinizin kapısına mı havaalanı yapacağım? Yatırım rantabl olan yere yapılır. Kuru menfaat için ne yaparım ne yaptırırım." cevabını verdi. ZAMAN
13 Ağustos 2009, Perşembe

 

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta