![]() |
#11 |
![]() çok güzel ya bende yer almak isterim isminmin yasemin olmasını açık sözlü konuşkan ve başarılı bir işkadını hehehehe :Psiz kafanıza göre takılın tabi uyarsa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() bende hikayede yer almak istiyorum lütfen benide alın.. :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() bencede gusel bi konu bence
gercekte nasıl olduğumuza gore değilde site içindeki goslemlerine gore yaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ben olmalıyım.forumun en enteresan tıplerınden bırısı olarak gosterılen birisi olaraktan.hıkayedeki kötü adam olabilirim.nihahahah die erol taş gülüşüde yapabiliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() evet karekterim hakkında bilgi vermem gerekiyormuş
adım yine nazende olsun, çok duygusal çabuk incinen,elbebek gülbebek yetiştirilmiş biriyim ama şımarık değilim, etrafımdaki kişiler ulaşılmaz kibirli ve soğuk biri olduğumu düşünüyor ama tanıdıktan sonra yanıldıklarını söylüyorlar.bakımlı olmak parfümler ayakkabılar benim için çok önemlidir, ve resim sanatıyla uğraşıyorum ressam olmak istiyorum bu arada birde çok romantik biriyim :-[ kişiliğim hakkındaki bilgilerden bazıları böyle eh karekteride siz en iyi şekilde oluşturursunuz sanırım.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() adım hayat olsun duygusal sessiz ama cok kararsız olan bi anda parlayıp bi anda susan birisiyim işte bole genişletilebilir ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() değerli arkadaşım güzel bir paylaşım ama hikayede bulunmam icap ediyorsa olurum neden olmasın ki
öyleki hayata kimliksiz bakan bir coğrafyadan yazıyorum adım eski bir şiir yasak bir şarkı sonsuz bir boşluk şaka şaka paylaşımın güzel başarılar dilerim inş beğenilen bir hikaye oluşturursun ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() hep bir hikayede yada romanda yer almak istemişimdir hayellerim gerçek oluyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Arkadaslar yogun ilginizden dolayi tesekkur ederim.
Karakterlerin sayisinin birden artmasindan oturu kaliteyi bozmamak icin sizi biraz bekletmek durumunda kalabilirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|