08-19-2009, 23:31 | #1 |
Erdoğan'ı duygulandıran istek neydi?
D-Marin'in açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gelen küçük bir kızın talepleri, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. 19 Ağustos 2009 21:35 Açılış programı esnasında, koşarak Başbakan Erdoğan'ın yanına gelen Zeynep Cidan (13), gözyaşları içinde bir süre Başbakan ve eşi Emine Erdoğan ile konuştu. Daha sonra Emine Erdoğan tarafından gözyaşları silinen küçük kız, hazırladığı mektubu Başbakana okudu. Başbakan Erdoğan'dan sorununun çözümü için söz alan küçük Zeynep, daha sonra protokolden ayrıldı. Başbakan'ın yanından ayrıldıktan sonra basın mensuplarının adeta abluka altına aldığı Zeynep Cidan, mektubunu okudu. Didim Valiler İlköğretim Okulu öğrencisi olduğunun ifade eden Zeynep Cidan, 'Tayyip Amca' diye başladığı mektubunda "Benim kardeşim 2 ay önce havuza düştü. Hala gözü açılmadı. 2 aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yatıyor. Doktorlar eve makine alınıp kardeşimin eve gönderilmesini istiyor. Ama bizim o kadar imkanımız yok. Sağlık güvencemiz yok. Kardeşimin doktor olan iyi bir hastanede yatmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. Durumunun iyi olmadığını ve çaresiz olduğunu ifade eden baba Mehmet Şirin Cidan ise, 4 yaşındaki çocuğunun bakımı için 15 bin TL'lik paraya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Tedavi için gerekli cihazı almasının imkansız olduğunu kaydeden baba, Başbakan'dan yardım istediklerini ve Başbakan'ın da kendilerine yardım sözü verdiğini söyledi. İha
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|