AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 08-21-2009, 14:58   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Paşam allak bullak oldum
"Asker darbe de yapar" diyen rektör: Paşam allak bullak oldum, biraz pasif bir görev verseniz..

Üçüncü Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde bulunan eski İnönü Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmioğlu, Şener Eruygur'la yaptığı telefon görüşmesinde ilginç diyaloglar geçiyor.

DESTEKLEDİĞİ ADAY KAYBEDİNCE..
Hilmioğlu üniversitede yapılan rektörlük seçimlerinde desteklediği aday kaybedince Eruygur'a şöyle diyor: "Paşam seçimlerden sonra allak bullak oldum. Biraz daha pasif görev verirseniz sevinirim." 'Silahlı terör örgütüne üye olma, TBMM'yi ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek'le suçlanan Hilmioğlu hakkında iki kez ağırlaştırılmış ağır hapis cezası isteniyor. Hilmioğlu ve Eruygur arasında geçen konuşma şöyle:

F.H:
Yani işte biz de burada seçim yaptık. Seçimin sonucu çok kötü. Ancak ikinci olabildik.

Ş.E: Yapma... Ne yapalım.

F.H: Çok güvendiğimiz insanlar bir şekilde kaydı. Komutanım bir şey daha arz etmek istiyorum.

ALLAK BULLAK OLDUM PASİF BİR GÖREV VERSENİZ
Ş.E: Estağfurullah.

F.H: Bu ee önümüzde ADD seçimleri var.

Ş.E: Evet biliyorum bende onun için aradım.

F.H: Evet yönetim kurulu üyeliğimden de affımı istiyorum. Bilim danışma kurulu olabilir.

Ş.E: Peki neden bunu istiyorsun Fatih hocam?

F.H: Paşam şimdi buradaki olaydan sonra çok allak bullak oldum hakikaten. Bi süre uzak kalayım.

Ş.E: Bizim farklı düşündüğümüzü biliyorsun yani.

F.H: Evet biliyorum çok teşekkür ederim ama yani daha pasif bir görev olursa sevinirim.

Ş.E: Peki olsun...

Ensonhaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-21-2009, 14:59   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 15:54   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Acaba nasıl bir görev...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)