![]() |
#1 |
![]() ![]() Suya çizdim asrının suretini Bir damla kırmızı damlatıyorum yüreğimin fırçasından Uzak diyarlarının ufuklarındaki kızıllığı andırması adına Kızgın çöllerin ortasındaki en eşsiz vaha olan mescidin için Yeşilin en güzel tonunu seçtim Engin Ummanlardan rengini alan gökyüzü Masmavi bir atlas gibi üzerini örtüyor şefkatle Hicretinle ayrıldığın beldenin rengiydi Hüzünle yaşanan hazan mevsiminin sarısı Meftunun olan bulutlar sensizken Grinin en koyu tonuna bürünmüştü İkliminde boy veren güller Mutluluğun tozpembesiyle tebessüm eder her bahar Sırtını dayadığın ağaçlar gidişinle beraber Çoktan yeşile veda edip kahverengiyle dost oldular En sadık bekçin olan mağara ağzındaki güvercinin tüylerinde gördük Beyazın en merhametli dokunuşunu Hasret morlarımızı geride bırakıp Umut eflatunlarıyla koşuyoruz asrına Cehalet siyahının üzerini Şefkat ve merhametinin aklarıyla boyuyoruz Ebru misali Hoşgörüyle dokunuyoruz fırçamıza Devrindeki güzellikleri nakşetmek adına Tıpkı senin yaptığın gibi Efendim Batılı Haktan ayırmak için hoşgörüyle Dokunduğun yürekler misali Kadifemsi bir dokunuşla dokunuyoruz yürek denilen mana suyuna… alıntıdır
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok güzeldi canım yüreğine saglıkkk......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |