AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-26-2009, 12:45   #1
Kullanıcı Adı
ÇAĞINZEYNEBİ
Standart ''Bize mahkum demeyin, Cumhuriyetin bekçisiyiz''
Ergenekon sanığı Veli Küçük'ün mahkeme heyeti yerini almadan önce izleyicilerle yaptığı sohbet sırasında söylediği sözler dikkat çekti. ''Allah der ki 'siz şehitlere ölü demeyin, zira onlar diridirler.' '' diyerek bir ayeti hatırlatan Veli Küçük, ''Siz de
2009-08-25

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Ergenekon davasının 106. duruşmasında mahkeme heyet yerini almadan önce izleyicilerle sanıklar arasında geçen konuşmalar dikkat çekti. Bu diyaloglardan en ilginci ise saat 09:35 sıralarında tutuklu sanık Veli Küçük ile yakınları arasında geçti. Küçük "Allah derki 'siz şehitlere ölü demeyin, zira onlar diridirler' Siz de bize mahkum demeyin biz bu cumhuriyetin bekçileriyiz. Bu vatanı korumak için askerlik yapıyoruz. 35-40 yıl askerlik yaptım. İki yıl daha yapıyorum." dedi.
Duruşmaya ise 33 tutuklu sanıktan 8'i katılmadı. Tutuksuz sanıklardan ise Güler Kömürcü Öztürk ve savunmasına devam edecek olan Ferit İlsever katıldı.
Öte yandan duruşmalara katılmadığı ve savunması alınamadığı için hakkında arama kararı çıkarılan Scientology üyesi sanık İhsan Göktaş'ın, 20 günlük ara sırasında polis nezaretinde mahkemeye getirildiği öğrenildi. 11 Ağustos 2009 tarihinde ek bir duruşma olarak gerçekleşen oturuma 104 duruşma numarası verildiği gözlendi. Mahkeme Başkanı Köksal Şengün, dün yapılan 105 nolu duruşma sırasında, kimlik tespiti yapılan sanık İhsan Göktaş'ın, davetiye çıkarılmasına rağmen mazeretsiz olarak duruşmaya katılmadığını söylemişti. İsim yoklaması yapıldığı sırada duruşmada olmadığı gözlenen Göktaş, ilerleyen saatlerde duruşmaya katılmıştı.
İhsan Göktaş kimlik tespitinde, Heybeliada'da kiraladığı Pembe Yalı'da kendisinin abla dediği bir kadınla oturduğunu beyan etti. Ne iş yaptığı sorulan Göktaş, "Ben şu an internet ortamından yurt dışına ve yurt içine isme özel takım elbise siparişi için bir proje başlattım, ilk siparişlerimde gelmeye başladı, daha yeni yeni ayağa kalkıyorum sayın başkanım." dedi. Daha sonra İhsan Göktaş ile mahkeme başkanı arasında şu konuşma geçti:
Mahkeme başkanı: Geliriniz ne, aylık geliriniz?
İhsan Göktaş:Şu an sıfır
Mahkeme Başkanı: Nerden alıyorsunuz kirayı?
İhsan Göktaş : Kirayı borç aldım, üç ayda borcum var ev sahibime.
Mahkeme Başkanı: Nasıl hayatınızı devam ettiriyorsunuz?
İhsan Göktaş: Çok zor şartlarda, borç alarak, bana yurt dışından gelen para koçanları da terörde.
Mahkeme Başkanı: Kim size yani tanımazlar, bilmezler sizi nasıl kim size şey yapıyor yardım ediyor
Sanık İhsan Göktaş: Bir anacığım var Berlin'de bir gözü kör. Ondan para geliyor. Nurettin Göktaş var babam ondan para geliyor. Bazen de sokaklarda yatıyoruz, uzun süre yattık sokaklarda. Türkiye'de ve üç sene önce de Vatan Caddesi'nde Santoloji olayından dolayı dilekçe vermiştim. Türkiye'ye neden geldiğimi belirttim, dosya teslim etmek için geldiğimi belirttim. Koruma istedim üç sene önce devletten ve Hükümetten, bu koruma verilmedi ve halen Türkiye'deyim. Amacımda o dosyanın önemli bir dosyanın devletin bu konuyu işte hani irdeleyecek araştıracak, kişilerin eline geçmesiydi, bu üç sene içinde de derneklere gittim. İşte politik gruplara gittim dosyayı açıkladım, bu esnada Kuvai Milliye Derneği'yle temasa geçtim. Orada işte şu an o bağlantılardan dolayı huzurunuzdayım." dedi.
(CİHAN)

 

ÇAĞINZEYNEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-26-2009, 12:49   #2
Kullanıcı Adı
menes
Standart
Bunlar iyice dindar oldu.Dün de Mustafa Özbek'in avukatı ''müvekkilim hacıdır'' demişti.Biraz daha kalırlarsa bunlar dini bütün müslüman olacaklar.
menes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2009, 12:53   #3
Kullanıcı Adı
xhidayet
Standart
Anlayamadım nerenin bekçileriymiş??!!..
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta