09-03-2009, 23:54 | #1 |
Emre'nin cezası belli oldu ...
Emre'nin cezası belli oldu Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na, sarı-lacivertlilerin Manisaspor ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan... FDK, Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe-Manisaspor maçında, "rakip takım oyuncusuna ve müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketlerde bulunduğu" gerekçesiyle takdiren 3 resmi müsabakadan men cezası verdi. Kurul, Beşiktaş'a da Gaziantepspor maçındaki olaylar ve talimatlara aykırı durum nedeniyle toplam 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı. tumspor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-04-2009, 16:14 | #2 |
bu adam bu kafayla sezonun yarısını maçsız geçirir ;)
|
|
09-04-2009, 16:30 | #3 |
Umarım aklın başına gelir emre ...
Düzelirsin yoksa işin zor cezalarla uğraşırsın. |
|
09-05-2009, 03:14 | #4 |
sadece kazanma hırsının kurbanı oluyor emre...taraflı yorum yapıyorsunuz bence arkadaslar emre küfür etti kabul ediyorum ama size bi sorum var sabri küfür etmiyor mu ibrahim üzülmez günahlarını almıyorz çünkü küfür ettiklerini dudaklarından okuyabiliyoruz...inşallah bütün küfürlere kırmızı kart ve 3 maölık ceza gelir..
|
|
09-05-2009, 11:55 | #5 |
Böyle ağar bi ceza bekliyordum zaten umarım ders olur emreye ve tüm futbolculara.
|
|
09-05-2009, 13:20 | #6 |
Bu ceza Emre için hiçbirşeydir!Bu densiz sporcunun Türkiye futbol liglerinde oynamaması gerekmektedir!Kardeşim sen mafya mısın yoksa deli misin?Ülkemizdeki şidettin artmasının en büyük faktörü medya önünde böyle artistlik taslayan ünlülerdir!Bunlara hak ettiği cezayı ver bakalım bir daha artistlik yapabilirler mi?
|
|
09-06-2009, 12:30 | #7 |
İshak abiye katılıyorum. Emre profösyonel birisi değil, bu kaçıncı artık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|