AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-08-2009, 21:17   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Facebook, Kurtar Bizi!
Avustralya'da, bir kanalda mahsur kalan iki kız, cep telefonlarıyla acil yardım hattını aramak yerine, Facebook durumlarını "Bize yardım edin!" şeklinde güncellemeyi yeğledi.

Avustralya'da, yağmur sularını tahliye etmek için açılmış bir kanalda mahsur kalan iki küçük kız, ellerindeki cep telefonuyla acil yardım hattını aramak yerine, Facebook durumlarını güncelledi.

Adelaide şehrinde gerçekleşen olayda, 10 ve 12 yaşındaki kızların, tahminen "İMDAT!!!11bir" şeklinde güncellenmiş durum mesajını, neyse ki o esnada çevrim içi olan bir arkadaşları gördü ve yardım hattını aradı. Kızlar, bu arama üstüne kurtarıldı.

Kurtarma işini gerçekleştiren görevliler, haliyle "Ya kimse o mesajı görmeseydi, ya bize ulaşılana kadar başlarına bir şey gelseydi? Facebook'a girebilen bir telefonları varsa, 000'ı (Avustralya acil yardım hattı) arasalardı çok daha çabuk yardım gelirdi" dedi.

Samanyolu Haber

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-08-2009, 21:20   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Facebook deme facebook..Muazzam bir iletişim merkezi.Gün geçtikçe büyümekte,hergün yeni bir yenilik meydana gelmektedir.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2009, 21:20   #3
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Hay Allahım yaa itfaiyenin yerini facebook almış desenize:utandım:
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2009, 21:23   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Facebook deme facebook..Muazzam bir iletişim merkezi.Gün geçtikçe büyümekte,hergün yeni bir yenilik meydana gelmektedir.
Facebook ile facebook arasındaki fark nedir ki?
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2009, 21:27   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Facebook ile facebook arasındaki fark nedir ki?
O cümleden bu anlam çıkmıyor hocam.Bazı dil anlatımlarında fırıldaklığı ifade ediyor.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)