AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-04-2009, 14:47   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart AK Gençler İftarlarda buluşuyor
AK Gençler İftarlarda buluşuyor


Türkiye’nin dört bir yanında Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri iftarlarda buluşuyor.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılarımızın, MKYK Üyelerimizin, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleşen iftar yemeklerinde ramazan ayının güzellikleri tüm teşkilat üyelerimiz ile birlikte yaşandı. Birlik ve beraberlik duyguları içerisinde gerçekleştirilen iftar yemeklerimizde Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimiz gençlere hitap ettiler, ayrıca güncel konularda gençlerin merak ettiği soruları cevaplandırdılar.

İftar Programı gerçekleştirilen iller ve katılımcılar;


Kütahya İl'i iftar programına MKYK üyelerimiz Fatih ARSLAN, Burak Ceylan, Ümmü Eymen ÖZYARDIMCI ve Genel Başkan Danışmanımız Ahmet Coşkun ÇAĞLIYAN, katıldılar.



Ayrıca iftar programına AK Parti Kütahya Milletvekilimiz Hasan F. KINAY, Belediye Başkanımız Mustafa İÇA, İl Başkanımız Kamil SARAÇOĞLU, Gençlik Kolları Başkanımız Serdar ELARSLAN, Gençlik Kolları Yürütme Ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Üniversite öğrencilerimiz katıldılar.




Kırşehir İl'i iftar pogramına Genel Başkan Yardımcımız ve Eğitim Birim Başkanımız Asuman ERDOĞAN, MKYK Üyelerimiz Büşra KORKMAZ, Nazım ERDEM ve Zeliha AKIN katıldılar.

Kırıkkale İftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Eğitim Birim Başkanımız Asuman ERDOĞAN, MKYK Üyelerimiz Muharrem KURT, Esra ARSLAN ve Genel Başkan Danışmanımız Ahmet Coşkun ÇAĞLIYAN katıldılar.





Yozgat İl'i iftar programına Teşkilat Başkan Yardımcılarımız Mustafa KURT ve Fatih ARSLAN katıldılar.

Kocaeli İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Halkla İlişkiler Başkanımız Mustafa Demir, MKYK Üyelerimiz Emel BAĞDATOĞLU, Erdem SÜRMEN ve Ümmü Eymen ÖZYARDIMCI katıldılar.

Bursa İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Tanıtıma Medya Birim Başkanımız Ömer Faruk ÜNAL, MKYK Üyelerimiz Elif ÜNCÜ, Abdülkerim YILDIRIM ve Nazan AKTAŞ katıldılar.



Konya İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Ekonomi İşleri Birim Başkanımız İhsan KARAKAYA, MKYK Üyelerimiz Samet ÖZDEMİR ve Sinan SARIOĞLU katıldılar.



Ayrıca iftar programımıza AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı, Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları, İlçe ve Belde Gençlik Kolları Üyeleri İle Çok Sayıda Partili Genç Katıldı.



Sakarya İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Halkla İlişkiler Başkanımız Mustafa Demir, MKYK Üyelerimiz Emel BAĞDATOĞLU, Erdem SÜRMEN ve Ümmü Eymen ÖZYARDIMCI katıldılar.

Eskişehir İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Tanıtıma Medya Birim Başkanımız Ömer Faruk ÜNAL, MKYK Üyelerimiz Elif ÜNCÜ, Abdülkerim YILDIRIM ve Nazan AKTAŞ katıldılar.



Öğretmen evinde düzenlenen iftar yemeğine ayrıca TBMM Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Murat Mercan, İl Başkanı Salih Koca, İlçe Başkanları, Kadın Kolları il ve İlçe Başkanları, Bilecik ve Kütahya Gençlik Kolları İl Başkanları katıldılar.



Erzurum İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat İşleri Birim Başkanımız Hasan SARI, MKYK Üyelerimiz Muharrem KURT, Yusuf ERTURAN ve Genel Başkan Danışmanımız Ahmet Coşkun ÇAĞLIYAN katıldılar.



Ayrıca iftar programımıza Erzurum Milletvekillerimiz Muhyettin Aksak ve İbrahim Kavaz, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, İlçe Gençlik Kolları temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşları ve gençlerimiz katıldılar.



yayınlanma tarihi:03.09.2009

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2009, 14:49   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Standart
ne güzel Allah devamını nasip etsin
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 15:45   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
İftar Davetleri Devam Ediyor


Türkiye’nin dört bir yanında Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri iftarlarda buluşuyor.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılarımızın, MKYK Üyelerimizin, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleşen iftar yemeklerinde ramazan ayının güzellikleri tüm teşkilat üyelerimiz ile birlikte yaşandı. Birlik ve beraberlik duyguları içerisinde gerçekleştirilen iftar yemeklerimizde Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimiz gençlere hitap ettiler, ayrıca güncel konularda gençlerin merak ettiği soruları cevaplandırdılar.

İftar Programı gerçekleştirilen iller ve katılımcılar;

İzmir İl'i iftar programına Genel Başkanımız Sayın Av. Fatih ŞAHİN, Genel Başkan Yardımcımız ve Dış İlişkiler Başkanımız Muhammed AKDAĞ, MKYK Üyelerimiz Pınar ÖZCAN, İnci TAŞTABANOĞLU ve Haydar DUTAK katıldılar.





Bolu İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Sosyal İşler Başkanımız Erkam ÇÖMEZ, MKYK üyelerimiz Rıdvan ÖZDEMİR ve Ceren YÜCEL katıldılar.





Aksaray İl'i iftar pogramına Genel Başkan Yardımcımız ve Üniversite Birim Başkanımız Enes ŞİŞMAN, MKYK Üyelerimiz Elif Nur YAMAN, Neslihan CENK ve Zafer ÇUBUKCU katıldılar.





Van İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat İşleri Birim Başkanımız Hasan SARI, MKYK Üyelerimiz Muharrem KURT, ve Yusuf ERTURAN katıldılar.





Giresun İl'i iftar programına MKYK Üyelerimiz Erdem SÜRMEN, Fatih ARSLAN ve Mustafa KURT katıldılar.



Hakkari İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat İşleri Birim Başkanımız Hasan SARI, MKYK Üyelerimiz Muharrem KURT, ve Yusuf ERTURAN katıldılar.



Elazığ İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat İşleri Birim Başkanımız Hasan SARI, MKYK Üyelerimiz Samet ÖZDEMİR ve Sinan SARIOĞLU katıldılar.





Afyon İl'i iftar programına Genel Başkanımız Sayın Av. Fatih ŞAHİN, Genel Başkan Yardımcımız ve Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanımız İsmail KARAOSMANOĞLU, MKYK Üyelerimiz M. Abdullah ÖZER, Nazan AKTAŞ ve Elif ÜNCÜ katıldılar.





Muğla İl'i iftar programına Genel Başkan Yardımcımız ve Dış İlişkiler Başkanımız Muhammed AKDAĞ, MKYK Üyelerimiz Pınar ÖZCAN, İnci TAŞTABANOĞLU ve Haydar DUTAK katıldılar.





yayınlanma tarihi:09.09.2009
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak, başkan, buluşma, bursa, gençlik, genel, iftar, il, ilçe, ishak, merkez, yılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım