AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-24-2009, 21:10   #1
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart Uyuşturucu operasyonu ! Emniyet genel müdür yardımcısı arslan'a tutuklama
UYUŞTURUCU OPERASYONUEMNİYET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ARSLAN'A TUTUKLAMA






İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük uyuşturucu operasyonuna adı karıştığı ileri sürülen ve nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan hakkında tutuklama kararı çıktı. Soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'in, üç emniyet müdürünün tutuklanması talebiyle yaptığı itirazı değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan'ın tutuklanmasına karar verdi. Bu arada İçişleri Bakanlığı'nın, Emin Arslan'ın görevden alınması için hazırladığı yazı Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi.

NÖBETÇİ HAKİM SERBEST BIRAKTI

Soruşturma kapsamında şüpheli olarak yaklaşık 11 saat ifadesi alınan 3 emniyet müdürü, 16 Eylül Çarşamba gecesi soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilmişti. Nöbetçi mahkeme üyesi olan Faik Saban tarafından ifadeleri alınan 3 emniyet müdürü, 17 Eylül Perşembe günü sabaha karşı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

BORON'LA BAĞLANTI İDDİASI

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadale Şubesi'nin operasyonunda yakalanan "Baron" lakaplı Habib Kanat'ın bugüne kadar yakalanamamasında emniyet içindeki bağlantılarının etkili olduğu öne sürülmüştü. Bu iddialarla ilgili olarak 3 üst düzey emniyet müdürünün ismi operasyona karışmıştı. İşadamı Habib Kanat'ın emniyetteki en büyük bağlantısının ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan olduğu öne sürülüyordu.

BARON TUTUKLANDI

İstanbul Emniyeti tarafından yapılan operasyon kapsamında yakalanan uyuşturucu ham maddesiyle ilgili olarak işadamı Habib Kanat ile birlikte 11 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, 15 Eylül'de soruşturmanın yürütüldüğü Beşiktaş'taki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarılmıştı. Savcılık tarafından sorgulanan şüphelilerden işadamı Habib Kanat ve uyuşturucu virtüözü olduğu belirtilen Hüseyin Rıza Işık'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklanmıştı.

Bu arada İçişleri Bakanlığı'nın, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan'ın görevden alınması için hazırladığı yazı Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi.

habertürk

 

rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta