![]() |
#21 |
![]() ismi: Cenk
Dogum tarihi: 19-11-1984 yaşı: 23 karakteri: ınsanlara yalan soyleyen,aldatan,kandıran,gözlerine baktıgında başka bir insan gösterebilen.insanların duygularıyla oynayabilen.tek amacı acı cektırmek ısteyen.sadist ruhlu ruh hastası,bır ınsanla konusurken kotu amacına ıkna eden örn: ya hadı be abi bır kere çekceksın sundan super olcak hersey.. diyebilen.bır kızı kendı arzularına göre kullanabilen, örn: bı bira daha iç sonrada bize gideriz.. diyebilen.an geldıgınde kendı aılesıne baş kaldıran örn: eeeh yeter be babaysan babasın yeter çekil önümden yakmayım canını.. diyebilen.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ben de isterim.. forumdan yazdiklarimdan ne kadar tanidiysan o minvalde biseyler olmasi tercihim (: cok abarti karakter analizine gerek yok sanirim(:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() banada yer verin.takımını tek başına sırtlayan kahraman futbolcu ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() seyda ve aksa katilimlariniz icin tskler fakat sizden bana biraz yardimci olmanizi istemek durumundayim :
![]() 'karakterinizin' dogum tarihi(yasini anlamamda yarar var) ve belli basli hikayede belirtilmesini istediginiz ozelliklerini soylerseniz sevinirim. Belirtilmemis ozellikler benim tarafimdan olusturulacaktir. isterseniz ozel msg atabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() bende hıkyde yer almk ıstyrumm bana surprız olsun tamamn sıze bırakıyrumm tsk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() katılım benden senaryo senden.en iyisinde bir hikaye oluştur. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() " bir başka " bir hikaye deği harry potter kitapları gibi olacak bu serüven bir dizi kitap
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
bilgi vermeyen arkadaslar siz de her turlu hakkinizi bana devretmis oluyorsunuz o zaman : ![]() ayrica cok fazla karakter yogunlugundan dolayi sizi bekletecegim, kusura bakmayin.. hikayeyi en kaliteli sekilde olusturmak istiyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() bir başka yok.yardımcı yönetmen burda.bende iyi senaryo yazarım ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |