AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 09-09-2007, 20:55   #1
Kullanıcı Adı
çarsı_1903
Standart Milli Takıma kaleciler Beşiktaş'tan
Milli Takıma kaleciler Beşiktaş'tan
(A) Milli Futbol Takımı'nın yarın deplasmanda Malta ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçıyla birlikte Beşiktaş'ın milli takım kalesindeki hasreti de sona erecek.

Millilerin Malta ile yapacağı karşılaşmada, aday kadroda yer alan Beşiktaşlı kalecilerden Rüştü Reçber veya Hakan Arıkan'dan birinin görev alması halinde, siyah-beyazlı takımın milli kaledeki hasreti bitecek. Son yıllarda kalesini genelde yabancı kalecilere emanet eden, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına gelmesiyle radikal bir adım atarak yerli kalecilerle yeni sezona giren Beşiktaş, yaklaşık 7,5 yıl sonra milli takım kalesinde de kendi file bekçilerini görmenin gururunu yaşamaya hazırlanıyor.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yarınki mücadelede Rüştü veya Hakan'a görev vermesi halinde, siyah-beyazlı takımdan bir kaleci, yaklaşık 7,5 yıl aradan sonra milli takım kalesini koruyacak.

Beşiktaşlı kaleciler Rüştü ve Hakan, daha önce başka takımlarda forma giyerken milli takım kalesini korumuştu. Rüştü-Hakan ikilisi Beşiktaş forması altında bu sezonun başında başarılı performans ortaya koyarak bu sefer siyah-beyazlı renklerle milli takıma davet edildiler.

Bu arada, milli takımın geçen ay içinde Romanya ile yaptığı son maçta Rüştü ve Hakan aday kadroda bulunurken, Terim bu karşılaşmada tercihini Fenerbahçeli kaleci Serdar Kulbilge'den yana kullanmıştı. Böylece Beşiktaşlı kalecilerin milli takım hasreti bir maç daha uzamış oldu.

çarsı_1903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-10-2007, 18:17   #2
Kullanıcı Adı
fatih_44
yılar sonra
fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2007, 18:19   #3
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
fatih_44 Nickli Üyeden Alıntı
yılar sonra
valla ne yalan söliim ben malta maçında hakan dan utnadım 2 top gelid 2 side gol
insallah daha iyi olur
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2007, 18:20   #4
Kullanıcı Adı
fatih_44
Alıntı:
akkparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
fatih_44 Nickli Üyeden Alıntı
yılar sonra
valla ne yalan söliim ben malta maçında hakan dan utnadım 2 top gelid 2 side gol
insallah daha iyi olur
fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)