AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-30-2009, 14:42   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Proje Üretemeyen Tillolu Oktay Vural,Suat Kılıç Ve Haber Spikeri İle Kavgaya Tutuştu!




Kürt açılımı canlı yayında kavga çıkardı

Habertürk'teki programda Özge Özsağman'ın konukları AKP'li Kılıç ve MHP'li Vural sert tartıştı. Gerilime sunucu da katıldı.

Habertürk’ün canlı yayınında ortalık karıştı.Önce AK Partili Suat Kılıç ve MHP’li Oktay Vural birbirine girdi. Sonra Kılıç Vural’ı protesto için telefonu kapattı. Tartışma sırasında Vural, sunucu Özsağman’a “AKP’nin borazanı mı oldu bu televizyon?” suçlaması kızdırdı. Özsağman da Vural’a “söyledikleriniz yüzünden yüzünüz kızaracak” diye tepki gösterdi.

Özge Özsağman’ın sunduğu “1 Gün” programında, MHP lideri Bahçeli’nin açılımla ilgili hükümeti sert bir şekilde eleştirdiği basın toplantısındaki sözleri tartışıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural telefonla katıldığı canlı yayında gerilim dolu dakikalar yaşandı..

Vural, "Türkiye’nin adının değiştirilmesi, eğitim sistemine Kürtçenin gelmesi, AKP’li vekiller demedi mi ‘Öcalan'la açılım yapılmalıdır’ diye konuştu.

Kılıç ise Türkiye’nin adının ve resmi dilinin değişeceği iddiasının yalan olduğunun altını çizdi. Projenin özünün 81 vilayette 72 milyon insanı bir arada barış içinde yaşatma projesi olduğunu savunarak, MHP yönetimini süreci siyasal rant peşinde koşmakla suçladı.

Bu sözlere sinirlenen Vural, araya girerek “Bursa’daki tablodan utanın, milleti birbirine düşman ediyorsunuz, ırkçı kavmiyetçi zihniyetten utanın” diye bağırdı. Kılıç buna karşılık, süreci yönetmekle görevli Beşir Atalay’ın ağzından çıkmayan sözleri iktidara mal eden muhalefete ateş püskürdü.

Kavganın fitili de burada ateşlendi.. Vural siyasal Kürtçülüğün çözüm diye sunulduğunu savundu. Sunucu Özsağman araya girerek “İçişleri Bakanı'nın ağzından net bir şekilde duymadık" dedi. Sonra "Sayın Kılıç, bu da çarpıcıydı.”dedi.

“İçişleri Bakanı'nın ağzından yani ne duydunuz ki siz ben aloo” diyen Vural bir süre sustu ve aynı cümleyi bir kez daha tekrarladı.

Kılıç bu fırsatı kaçırmadı ve “Duymadıkları için yorum yaptıkları için hataya düşüyorlar. Daha doğrusu süreci siyaseten değerlendirmek istedikleri için söylemediğimiz sözleri mevzu bahis etmeye bunlardan medet ummaya tenezzül ediyorlar" diye cevap verdi.

Vural daha da sinirlenerek “Özge hanım AKP’nin borazanı mı oldu bu televizyon? Sözümü kesmeyin” diyerek tepki gösterdi. Kısa bir şaşkınlık yaşayan sunucu kendini toparladı ve “Ne demek efendim, hem sizi hem de Kılıç’ı dinlemeye çalışıyorum” diye cevap verdi.

Vural:
İki kişiyi bir anda dinleyemezsiniz ki bırakın da sözlerimizi söyleyelim.

Özsağman:
Sayın Suat Kılıç’ı uyardım ben ama işte konuşuyor. Sizin söylediklerinize cevap vermek istiyor.

Vural:
Neden benimkini kesiyorsunuz da onunkini kesmiyorsunuz?

Özsağman:
Sayın Suat Kılıç bir saniye...

Kılıç:
Tartışma yapmak mümkün değil. Milletimizin ferasetine terk ederek ben bu polemik ortamında daha fazla kalmak istemiyorum.

Özsağman:
Yoo hayır sormam gereken bir soru daha var. MHP lideri Bahçeli’nin, bir saniye.. Her iki konuğuma da…

Vural:
Muhafazakarlıktan nasıl dönüş yaptıklarını konuşalım. Türkiye’yi eyaletlere bölme planlarını milletin önünde deşifre edelim

Özsağman:
Sayın Kılıç hattımızdan düştü.

Özsağman:
Söz hakkı vereceğim. Söz hakkını verirken de sanıyorum az önce söyledikleriniz yüzünden biraz yüzünüz kızaracak gibi geliyor.

Vural:
Yüzümüzü kızartacak bir şey yok.

Özsağman:
Biz kimsenin borazanı değiliz.

Vural:
Benim sözümü kesmekte tereddüt etmediniz Özge Hanım.

Özsağman:
Deminden beri Kılıç’ın sözünü kesmeye çalışıyorum ama kendisi benim sözümü duymadı. Anlıyorsunuz ben de burada canlı yayın yapıyorum.

Vural:
Anlıyorum.

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-30-2009, 14:45   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
adam holigan gibi ellerinden çok çenesi iş yapar
mahallede dedikodu yapan fitnaz kadınlar gibi boş konuşuyor sürekli
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2009, 16:04   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Tillolu Oktay Vural iyice zıvanadan çıkmışa benziyor!Tv kanalarından rica ediyorum,canlı yayınlarınıza çıkartıp fikir talep edeceğiniz kişilerin ehil sahibi olmalarını,saçmalık piskolojisine sahip olmamaları hususuna dikkat etmenizi rica ediyorum.Bu tür insanların ne devlettimize nede milletimize hiçbir faydası dokunmaz.Ancak ve ancak içinde bulundukları suçluluk pisikolojisi ile höykürür dururlar...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2009, 18:32   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
Özge Özsağman'ın kaderi öyle heralde, önceden de cehepeli Bayram Meral'leydi yanılmıyorsam, tartışma olmuştu canlı yayında.. (:

"Türkiye’nin adının değiştirilmesi, eğitim sistemine Kürtçenin gelmesi, AKP’li vekiller demedi mi ‘Öcalan'la açılım yapılmalıdır"

İşte böyle yalan yanlış şeylerle de kendilerine rant, millete de huzursuzluk pompalıyorlar başka bir şey değil. Gereksiz zevatlar yahu..

Konu FarukARSLAN. tarafından (09-30-2009 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2009, 18:57   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Bu oktay vuralda biraz fatih üreklik var ayrıca bahçeliden daha fazla saçmalama kapasitesinede sahip
farukarslanın dediği gibi gereksiz zevatlar
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2009, 12:27   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart


HaberTürk'te dün yaşanan (Sunucu MHP'li Oktay Vural'ı bozdu) sert tartışmadan sonra benzeri bir tartışma yine yaşandı.

Hatırlayacağınız üzere AK Parti'li Suat Kılıç'la MHP'li Oktay Vural dün HaberTürk'te telefonla canlı yayına katılmış ve birbirlerini dinlemeden sadece bağrışmışlar ve arada kalan sunucu Özge Özsağman'ın durumu düzeltme gayretlerine rağmen tartışma daha da büyümüştü.

Bugün Özge Özsağman MHP'li Vural'a destek vermek için kendisini yayına aldı. Ancak Sağman kaş yapayım derken gene göz çıkardı.
Dün yaşanan tartışmada Suat Kılıç'ın Vural'a olan sorularını bant olarak yayınlayacağını belirten Özsağman'a Oktay Vural öyle sert tepki verdi ki; Özge Özsağman ne yapacağını şaşırdı. Vural bu durum karşısında adeta çıldırdı.

www.moralhaber.net
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akp, apo, bahçeli, çözüm, habertürk, kılıç, kürt, mhp, oktay, sorun, suat, vural


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım