![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() oldu başka.benim yazdıgım kitabın sonucunda herkes bir birine girer. :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Çok zengin olma hırsıyla yıllarca çalışan ve çok çok zengin olan;ancak sonra bu zenginliğin hiçbir şey ifade etmediğini anlayan,geç kalmış pişman bir iş adamı karakterini üstlenebilirim...
Adım ise Tuna Kozcu olsun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Bakkal Cemal Amca.. :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Arkadaslar ilginizden dolayi tesekkur ederim. :
![]() Hepinizin begenebilecegi tarzdan bir hikaye olusturmak icin cok hizli davranmak istemiyorum. Ayrica karakterlerinin ortaya cikis sureclerini en once istek belirtmis arkadaslardan baslatmayi uygun goruyorum. O yuzden darilmaca ya da kirilmaca olmasin lutfen. Zaten bir sene gibi bir zamana yayilmis bir calisma olacak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Arkadaslar katilabilmeniz icin son 3 gun.
13 eylul, saat 15:00 den sonraki taleplerinizi ne yazik ki degerlendirmeye alamayacagim :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
mesela bende balkonda sürekli çekirdek çitleyip çay içen ve sokakta olanlar hakkında dedikodu yapan bi kadın oluyum adımdaaaaaa şey olsun uff aklıma gelimo ya sen bulur msuun pek duyulmamış bi isim olsun lütfeennn BİR BAŞKA İSİM OlSUN YANİ buraya yazasan sevinirimm ismimi kulağıma ezanla okıcakda babam ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() tamam o zamn benm doğum yılımda 1903 olsun
![]() ama kendine çok iyi balmış bi kadın ve ölmeye hiç niyeti yok ![]() bide kocası olsun kendinden 7 yaş küçük ama hikaye bitmeden bu adam ölsün adıda muzaffer olsun ![]() bu arada benim ismimi bulabildin mi bir başka........ ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() tamma akkparti ben verdigin bilgileri en ince ayrintisina kadar degerlendiriyorum, isim konusunda da merak etme.. :
![]() daha once de belirttigim gibi sizden sabirli olmanizi rica ediyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|