AK Gençliğin Buluşma Noktası
Eğlenceler Eğlenceye dair ne varsa buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 09-06-2007, 18:17   #1
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart Forum Kahramanlarindan Olusan Hikaye Olusturma
Arkadaslar bir fikrim var.. Forumdaki arkadaslardan olusan bir hikaye yazmak istiyorum. Eger sizde bunda bir mahsur gormuyorsaniz nasil bir hikayeyi tercih ettiginizi ve ne tur bir karakter olmak istediginizi ozelliklerini bana soylerseniz cok mutlu olurum. Herkesten yeterli destek oldugu takdirde sizden olusan bir hikaye yazmak istiyorum : :

Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2007, 18:51   #2
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
ilginç bir konu ;)

Benim fikrim kardeşim bir mahsuru olmaz hatta keyifli bile olabilir !!

ama yazacağın kişilerin karakterlerini iyi tanıman gerekir gibime geliyor
Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 19:15   #3
Kullanıcı Adı
Kafes
evet o yuzden lutfen hikayede yer almak isteyen arkadaslarim 'karakterlerini' bir kac paragrafla anlatirlarsa cok sevinecegim : ya da ozel msg atabilirler
Alt 09-06-2007, 19:18   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Ben iyi yürekli ancak bir o kadar da acımasız dediğim dedik çaldığım düdük bir karakter olmak istiyorum adımda Cemati olsun....
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 20:14   #5
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Güzel bir fikir.

1) Beni de hep hor görülen, sözü ne kadar doğru olsa da dinlenmeyen, fikirleri kabul görmeyen, kısaca itibar edilmeyen biri olarak gösterebilirsin.

2) İtibar edilmediği için de hayattan kopmuş, gelecekten beklentisi kalmamış biri olarak devam ettirebilirsin.

3) Sonrasında bir rüya gördüğümü var sayarsın. O rüya hayatımı değiştirir. (Nasıl bir rüya olacağına karar verirsin) Devamında Çevremdekilere rüyanın etkisiyle kendimi daha iyi anlatmaya başlayabilirim.

4) Yavaş yavaş fikirlerim insanların hoşuna gitsin. Dini konularda, iş hayatında, aile hayatında söylediklerimle örnek alınan bir insan olayım. (Ekmek teknesindeki Heredot misali ama sadece tarih konusunda değil daha geniş konularda) O şekilde devam edip gitsin.
HOGE_MERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 20:56   #6
Kullanıcı Adı
Kafes
ilginize tsk ederim arkadaslar :

epivates ve hoge mera nin taleplerini dikkate aldim.

ravza ruveyda ve aslan mashadov da karakterlerini aciklayici paragraflarini bana iletirlerse cok memnun olurum.
Alt 09-07-2007, 19:40   #7
Kullanıcı Adı
Kafes
evet arkadaslar katilimlarinizi bekliyorum.. :
Alt 09-07-2007, 19:46   #8
Kullanıcı Adı
Sweet_Cat
gusel fikir ben acıların kızı olabılırım mesela adımda sedefcan olsun
Sweet_Cat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2007, 04:25   #9
Kullanıcı Adı
Kafes
Evet arkadaslar sizlerin ilgisi sayesinde hikayemin birazini olusturmayi basardim.. yavas yavas yazmayi dusunuyorum cunku toplu vakit ayiracak vaktim az. umarim bir yila yaydigim bu hikaye cok guzel bir sekilde tamamlanir..

iste size baslangic. :

Sonbahar bir kez daha gelmişti. Yaprakların sararıp, rüzgarın da yön vermesiyle havada uçuşup yere konmaya başladığı bir devreydi. Böyle bir zamanda sessiz ve kuru bir havada yürümek kimin hoşuna gitmezdi ki..Bir de hava temiz olsaydı; neden bu kadar kirletmek zorundaydı insan ait olduğu dünyayı.. Bilinmezdi.

Bir sonbahar çocuğu olan Sedefcan pencereden dışarıya bakmaktaydı. Birden dikkatini sokakta garip davranışlarda bulunan dilenci çekti. Hiç te öyle alışageldik bir dilenci değildi..Okuma yazma bildiği elindeki kalın kitaptan yüksek sesle okuduğu parçalardan anlaşılıyordu. Ayrıca ses tonu gayet kibardı. Yanında kimse bulunmamasına rağmen etrafında bir çocuk topluluğu onu dinliyormuş gibi davranıyor, hiç olmayan ve olmayacak bu öğrencilerinin başlarını okşuyordu. Belli ki bu beyefendi haketmediği ekmeği yemeyi sevenlerden değildi. Hiç dilenci olmak istememişti ki..

Sedefcan bu beyefendinin yüzünü daha yakından görmek istedi. Bakış açısı buna müsade etmiyordu ve bu yüzden olsa gerek pencereden uzaklaşarak üstüne bir ceket aldıktan sonra terliklerini de giyerek dışarıya fırladı. Karşıdaki bakkala giriyormuş gibi yaparken adamı incelemeye başladı. Gördüğü manzara karşısında şaşırmıştı.. Bu adam çok gençti.

Yirmi-altı yaşında ya var ya yoktu. Adı İsmaildi. Çok köklü bir ailede büyümüş, iyi bir eğitim almış, çok düşünceli bir o kadar da hassas bir gençti. Kimseyi kırmak istemezdi fakat kendi fikirlerine de körü körüne bağlıydı. İşte bu yüzdendir ki ailesine daha fazla tahammül edememiş, ideallerini yaşamak uğruna evini terketmişti. Olaylar istediği gibi gelişmemiş, başı kötü insanlardan kurtulmamış ve hep oyuna getirilmişti. Şok niteliği taşıyan bu hayal kırıklığı onu deliliğin yamacına bırakmıştı. Aklını kaybetmiş, hastalanmış, hayattan tamamen kopmuş bir nevi şizofren bir tutum takınmış ve farklı bir boyutta yaşamaya başlamıştı.
Alt 09-09-2007, 16:42   #10
Kullanıcı Adı
Sweet_Cat
bu sedefcan benmi oluorum simdi cok guzel bi baslangic bence dvm et bir baska=)
Sweet_Cat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)