![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
hemde hamile olduğunu adam öldükten sonra öğrensin.. ![]() tabi sana müdehale etmek gbi olmasın sen bilirsin ama çok ilginç olur dite aklıma böle bişe geldi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() ya bende biliom ama bu olsun nolurr numune bu numune
![]() tabi sen bilirsin yinede ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
![]() Alıntı:
heyecanla bekliyorum hikayeyi ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Arkadaslar hepinize bir kez daha yogun ilginizden dolayi tesekkur ediyorum :
![]() Fakat daha once de belirttigim gibi bu bir yila yayilmis bir calisma ve karakterinizin ne zaman ortaya cikacagi belli degil. Kalitesiz ve gelisi guzel olmamasi icin sizden sabirli olmanizi rica ediyorum. 13 eylul tarihi saat 15:00 den sonraki katilimlar ne yazik ki degerlendirmeye alinamayacaktir. :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() hey ben ne olcammm bır baska dun kaarr almıstıkk aaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() ismim yine dildade (diloş'ta olabilir) 24 yaşında acaip bilgisayar meraklısı, devamlı kitap okuyan, çok sabırlı ama bir sinirlendi mi yanına yaklaşılmayan, çabuk kırılan, şüpheci, dert dinlemeyi seven akılcı çözümler bulabilen ve kocasını dişi sinekten bile kıskanan bir kadın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() bende olmak ıstıyorum..kımseyle ısı olmayan kımsenınde onunla ısı olmayan bı tıp olım sozlerım acıtsın ..sert ve dobra olım..ınsanlar dogruyu soledımı bıldıgınden cevap veremesın ama bu yuzdende sevmesınler benı..yanlız bı kısı anlasın benı bı kısı sevsın..kım olacagına sen karar ver
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() ha bıde marjınal bırı olım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |