![]() |
#1 |
![]() ***Besmele Okumaya Ne Dersiniz ***
Besmeleyle başlarız, hayırlı olsun kelâm, ALLAH,a hamdü senâ, resûlüne de selâm. bir hadisi serifde buyurulduki: Amel defterinde 700 Besmele bulunanı ALLAH,ü teâlâ Cehennemden çıkarır. 1 den basliyoruz 700de biticek insallah ben basliyorum sizide bekliyorum Bismillahirrahmanirrahim 699
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() olcay allahın ismini anmamıza ve her gün onu hatırlamamıza vede hatırlatmamıza engel olma lütfen..görev allah için yapılıyor...
allah rızası için bir daha silme..eğer allahın ismini anmamı ve anılmasını hatırlatmak için açılan bu yazıyı bir daha basitleştirme diyerek söz etme.. eğer bu sayfayı silecekseniz önce beni siliniz...gereksiz bir konu allahı anmak onun ismi ile forumda başlamak işimizde her anımızda besmele ile başlamayı hatırlatmaktır gayem.. ve benım bu yazdığımı hadistir..sen bu hadise ve allahın ismini anmamıza basitlik,ve gereksiz görüyor olabilirsin..ama ben basit görmüyorum.. saygılarımla Konu Olcay ATAY tarafından silinmiştir Sebep: gereksiz konu. Dualarımızı ve besmelemizi bu şekilde basitleştirmeyelim lütfen. Teşekkürler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() tamamiyle güzel duygularla ve Allah rızası için yaptığını biliyorum
dua etmek güzeldir. fakat bunu 700 gibi bir matematiksel olguya dönüştürüp sayfalarca yer tutması dualarımızın akıcılığını ve güzelliğini bozabilir. düşünceni basit gördüğümü söylemedim ki. dualarımıza gerekli saygının gösterilmesini istediğim için biraz evvelki konuyu silmiştim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Anlayışın için teşekkür ederim..allah razı olsun..allah bunun mükafatını sana kat be kat verecek inşallah...
saygılarımla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() boş ve faydasız forum oyunlarının sayfalarca uzamasından rahatsızlık duyulmasından ziyade,bir çok insanın besmele çekmesine vesile olabilecek bu konudan rahatsızlık duyulması nedendir...
700 de olabilir,7000 de...matematiksel konumundan ziyade zikrullaha vesile olması gayet güzel ve hayırlıdır... bir çok forumda da vardır,tepki göstermenizden şaşkınlık duymuş durumdayım... ahmetermiş arkadaşımızın başlattığı bu konunun devam edebilmesinde bir sakınca olmadığı kanaatindeyim... esselam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|