AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-06-2009, 06:32   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Dansözlü veda partisi yapan kaymakam serbest

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş ve uyuşturucu operasyonu kapsamında 6'sı kamu görevlisi 17 kişi savcılığa ifade verdi. Şüpheli olarak savcılığa ifade veren ve tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen adına havuzlu, dansözlü veda partisi düzenlenen eski Sivaslı Kaymakamı S.Y. ve eski İlçe Emniyet Müdürü M.H.Ö.'nün de aralarında bulunduğu 12 kişi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Uşak Emniyeti Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 9 ay süren takibin ardından Sivaslı ilçesinde fuhuş ve uyuşturucu iddiasıyla organize suç örgütü olduğu ileri sürülen guruba operasyon düzenlendi. Aralarında vali yardımcılığı görevine atanan eski Sivaslı Kaymakamı S.Y.'ye dansözlü, havuzlu veda partisinin düzenlendiği işyeri sahibi Y.S.'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 kişi sabah saatlerinde İzmir Adliyesi'ne sevk edildi. Gözaltına alınmayan aralarında eski Sivaslı Kaymakamı S.Y., eski İlçe Emniyet Müdürü M.H.Ö., yüzbaşı H.B., astsubay Ç.Y., polis memurları M.A.A. ve M.K. ise süpheli sıfatıyla ifade vermeye geldi. Savcılık ifadesinin ardından 17 kişiden eski Sivaslı Kaymakamı S.Y. ve eski İlçe Emniyet Müdürü M.H.Ö.'nün de aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 12 kişinin tamamı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


(CİHAN)


 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-06-2009, 06:32   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım