10-07-2009, 18:40 | #1 |
AK Parti'ye Eleştiriler...
Değerli arkadaşlar Bundan sonra bir muhalif olarak ben AK Parti ile ilgili eleştirilerimi bu başlık altında yapacağım. İsteyen diğer muhalif arkadaşlar da eleştirilerini yapabilirler. Ayrıca özeleştiri yapmak isteyen AK Parti'li arkadaşların da bu başlık altına yazmalarını isterim. Herkesin saygı çerçevesinde tartışmasını temenni ederim... *** İlk eleştirim şu yönde olacak. Bu eleştirimden çok anlam çıkar herhalde. Öncelikle AK Parti'ye "Çok AK" olduğu için "AK Parti" demediğimi belirtmek isterim... İsmi "AKP - AK Parti - Adalet ve Kalkınma Partisi" olduğu için her hangi birini öylesine seçip telaffuz ettiğimi belirtmek isterim... Neden. Çünkü Havan mermisiyle 12 yaşındaki Ceylan Önkol isimli küçük bir kız paramparça edildi ve partiden hiç kimse bu güne kadar sesini çıkarmadı. Bundan sonra sesini çıkarırlar mı çıkarmazlar mı bilmem ama çok geç kalındığını belirtmek isterim. Bu durumda ben AKP'ye gerçekten "AK" Parti" diyemem... Bâki Selamlar...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-07-2009, 18:44 | #2 | |
Alıntı:
AK PArti'nin kurumsal kimliğini incelemeden neden yalan yanlış fikirler belirtiyorsunki. Bide ne kadar emin konuşuyorsun halbuki defalarca söylendi kısaltılmış adının AK Parti olduğu... Fakat buna rağmen hiç kulak asmayıp halâ ;İsmi "AKP - AK Parti - Adalet ve Kalkınma Partisi" olduğu için , şeklinde sözler sarfediliyor inanılır gibi değil. |
||
10-07-2009, 18:54 | #3 | |
Alıntı:
Cevabının konuyla fazla alakalı olmadığını belirtmek istiyorum. Ya da Ceylan için cevap yazman daha doğru olurdu. Kısaltılması "Ak Parti" olabilir ancak bana göre kısaltmalar genellikle sadece baş harflerle olur. O nedenle "AKP" denilebilir bunda abartılacak bir durum yok zira bu durumda AK Parti'ye hakaret etmiş olmuyoruz farkındaysan. Selamla... |
||
10-07-2009, 18:56 | #4 |
Bende Ceylan konusuna hala ses çıkarmayan hükümeti kınıyorum.
|
|
10-07-2009, 19:04 | #5 | |
Alıntı:
demişsin fazla olmasada alakalı ki o yüzden cevapladım.Buda gayet normal sen nasıl AK PArti'nin forumunda AK Parti'ye bu kadar rahat akp diyebiliyorsan bizde AK PArtili olarak gayet rahatlıkla herşeye yorum yaparız.Sizde öyle. Ceylan'a gelince bu olay sandığımız gibi basit olmayabilir.Hükümet medyaya yansıtmıyor olabilir ama kesinlikle bu olayın peşindeo lduğunu düşünüyorum. |
||
10-07-2009, 19:11 | #6 | |
Alıntı:
Çünkü ortada gizli yapılması gereken hiç bir şey yok. Bu hiç bir vicdana sığmamalıdır asla. Hayırlısı bakalım... |
||
10-07-2009, 19:17 | #7 |
Daha gene geçen bir çobanın yanına düşmüş roket hayvanlar telef olmuş ?
Bu Ülkeyi Karıştırmak İsteyenler Kimler ? |
|
10-07-2009, 20:17 | #8 | |
Alıntı:
Bu konuyu açtığınız için kafama göre isminizi eğip bükerek kısaltayım. Manasına uygun değil diye. Olur mu?!?.. Böyle bi saçmalık olabilir mi? AKP diye bir kamu kuruluşu mu var bu ülkede de bunu AK Parti'nin kısaltılmış isim silsilesine ekliyorsunuz? Verin isminizi. Dökeyim isim silsilesini; herhangi birini seçip öyle telaffuz edelim! Sonra da o isminizle size hitab edeyim: Varsa rahatsızlığınız yada beklentiniz, bu bir KAMU KURUMU. Gider internet aracılığıyla yada başka yollarla tepkinizi belirtir neden sorusunu sorarsınız. Gelip" burada şu şu sebebten ötürü ben senin ismine taktım kardeşim" DİYEMEZSİNİZ. |
||
10-07-2009, 20:31 | #9 |
AK Parti Forum'unda fikirlerinizi zaten açtığınız konularla belirtebiliyorsunuz, saygı çerçevesi içinde!
Bu konular dışında ayrı bir başlık açıp kendi forumumuzda kendi partimize söylenecek her türlü sözü,yorumu ve konuyuda kabul edemeyiz! Bu eleştiriye kapalı oldğumuz anlamına asla gelmez!Konuya her türden muhalif gelip fırsat bu fırsat diye her türlü yorumu ''eleştiri'' adı altında yapacaktır! AK Parti Forum her türden düşünceye açıktır.. Ama her türlü eleştirel konuya asla! Konu amacından saptırılmaya hayli müsaittir! Bu nedenle forum şiarımıza uymadığından silinmek üzere kilitlenmiştir..Lütfen fikir ve eleştirilerinizi zaten mevcut olan konularda devam ettirin! |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|