AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 10-09-2009, 14:46   #1
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Madem biz ak parti forumuz. Madem bizim genel başkanımız pkk terör örgütünü bitirmek adına demokratik açılım sürecini başlattı. Önerilerimizi ortaya koyacağız .

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan sonra bazı idareciler yüzünden uygulanan faşist politikaları sayesinde dünyaya kepaze olmuştur . Bunu kim inkar edebilir . 20 yılda bir darbelerin yaşandığı bir ülkede hangi demokrasiden bahsedilebilir

Düşünce özgürlüğü varmı ? Daha bugün ahmet kaya dinlediği için bahçelievlerde yunuslar tarafından ağzı burnu kırılan 15 yaşındaki kardeşimizi bilen varmı ? Havadan roket yağması sonucu hayatını kaybeden ceylanı ?

Eğer ülkemizde bir şeyler ters gidiyorsa bunu en sert şekilde eleştireceğiz . Boyun eğmeyeceğiz . Özgürleşmek için tam bağımsız tam demokrat Müslüman bir Türkiye Cumhuriyeti için sesimizi çıkarmamız gerek .

selam ile ...
Dünya önce kendi kepazeliklerine baksın ondan sonra Türkiye'yi eleştirsin. Dünya gözünü açsın Gazze'yi, Irak'ı ve Afrika ülkelerinde açlıktan ölen çocukları görsün!..

Düşünce özgürlüğü ile Ülke yi bölmek isteyenlerin gayretlerini bir kefeye koymuyalım. "Düşünce özgürlüğü olmasın bu Ülke' de" diyecek en son insanlar bizlerizdir. O terör denen lanet olasıca örgütün öldürdüğü fidanlar, çocuklar, insanlar onlar ne olucak peki. Onların hesabını kimler sorucak. Yine diyorum sap ve saman bir birine karışıyor. Ak Parti'nin yapmak istediği bu değil.

Çok güzel bir noktaya değindiniz. Burası Ak parti forum burada yazdığınız her kelam ak gençliğin düşüncesi olarak bazı insanların beynine kazınıyor. Yazarken Dikkat, özen gerekli ki siz bu forumda görev yapıyorsunuz!... Eleştirebilirsiniz bende bu Ülke'nin brokrasisini eleştiriyorum. Başörtüsü yasağını eleştiriyorum. Doğu'ya yatırım yapılmamasını vs.. vs.. eleştiriyorum ama asla Ülkem'e hakaret etmiyorum, etmem, edeninde, edilmesine müsade edeninde gözümde değeri 0'dır.

Konu Feyza tarafından (10-09-2009 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir..
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)