10-18-2009, 10:19 | #1 |
vbulletin 3.8.4 Ana Forum ve Alt Kategori Oluşturma (Resimli Anlatım kendi emeğim)
Merhaba arkadaşlar. Birçok yeni vbulletin kuran arkadaşlarımızın en önemli sorunlarından olan ana kategori ve alt forum oluşturma sorunlarını detaylı anlatım şekliyle izah edeceğim. Öncelikle arkadaşlarımız forum kategorilerini eklediğini, fakat bunların anasayfada çıkmadığını söylemekte. bunun asıl nedeni ana kategori için izinlerin ayarlanmaması veya ana kategori altına eklenen alt forumların, üst forumu olarak sözkonusu forum gösterilmemesidir. Aşağıda fotoğraflarla ana kategorinin ve alt forumun nasıl ekleneceğini anlattım. Umarım işinize yarar..
1. Fotoğraf. Burada forum ekle kısmından forumumuzu ekliyoruz. burada önemli olan fotoğraftaki adımları doğru olarak uygulamamız. en önemlisi ise ana forum ile alt forum tanımlama olayını dikkatle izleyin. 2. fotoğraf. burada alt forum mu yoksa kategori mi ekleyeceğimizi belirliyoruz. en sonunda da en altta kaydet butonuna tıklayıp forum anasayfasına gir diyoruz. kategorimizin eklenip eklenmediğine bakıyoruz. eğer eklenmediyse, 1- izinlere göz atın. bütün kullanıcılar için (misafirler hariç) izinleri ulaşılabilir şeklinde yapın. 2- alt forumlar kategori altında çıkmıyorsa, admin panelinde görünen alt foruma gidip üst forumunu yapmak istediğimiz kategori olarak belirtiyoruz. (örn. Ak Parti Gençlik forumu ana kategorisinin altına Ak Parti Forum BİLGİSAYAR & İNTERNET alt forumu eklemek istiyorsak üst forum olarak Ak Parti Gençlik forumunu göstermemiz gerekir. sorularınız için bana özel mesaj atabilrisiniz. teşekkürler..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-19-2009, 09:46 | #2 |
Güncelleme.....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|