AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-18-2009, 02:15   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Thumbs down Azeriler Anıttan Türk Bayrağını indirdi!
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'yü 1918 yılında Ermeni-Bolşevik işkalinden kurtarırken şehit düşen Türk İslam ordusu askerlerinin anısına dikilen anıttaki bayrakların inmesi muhalefet partilerinin tepkisine yol açtı.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki bir anıtta Türkiye bayrakları indirildi. İktidarı suçlayan Azeri muhalefeti ise olaya tepki gösterdi.

Azerbaycan parlamentosu yakınlarında bulunan mozolenin bayraksız görüntülerini yayımlayan yerel ‘ANS’ televizyonu yönetimden bu konuda hiçbir açıklama gelmediğine dikkat çekerek, kararın anıtın hemen yanıbaşındaki meydanda süren tamirat çalışmaları nedeniyle verilmiş olabileceğini kaydetti.

NTV'nin haberine göre, muhalif Müsavat partisi ise Türk bayraklarının çıkarılması olayını kınayarak, “Bakü yönetiminin bu adımı sadece Ankara hükumetine karşı değil, tüm Türkiye’ye yönelik bir faaliyetdir. İkili ilişkilerdeki gerginlik bile bu denli ciddi siyasi hataların yapılması için neden olamaz” açıklamasında bulundu.
NTV

 

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-18-2009, 11:56   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart


BENCE AZERBAYCAN BİRİLERİ TARAFINDAN YÖNETİLMEYE ÇALIŞILIYOR!O HAİN ELLER SİNSİ BİR YORUN SERGİLEYEREK KARDEŞ KAVGASI ÇIKARTMA NİYETİNDE!AZERİLERDE BU GALEYANLARA ÇABUK GELMEKTEDİR!!!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 12:02   #3
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Standart
Azeri kardeşlerimiz çok çabuk kandırılıyor..Tarihte de bunun göstergeleri var..Azerbaycan Cumhurbaşkanı Syn:İlham Aliyev gördüğüm kadarı ile pek tedbirli bir yönetici değil..Türkiye ile arasında sorun çıkarmak isteyenlere karşı bir dik duruşluk gösteremiyor..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 13:06   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
Provokatör mü yok?
Git Uganda'da bile bulursun.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 13:19   #5
Kullanıcı Adı
patronus
Standart
Bu bilinçli bir şeyse ayıp ediyorlar. Eğer gerçekten tamirat işleri için indirildiyse ki sanmıyorum, o şekilde zaten söyleyecek söz olmaz. Ama kimsenin şehitlikten bir şey isteyeceğinide sanmıyorum. Çünkü Türk bayraklarının yanında Azerbaycan bayraklarıda indirilmiş. Tepki olsa kendi bayrağını niye indirsin ?

Ya da bayrak indirecekse niye şehitlik bayrağı indirsin. Bu bizim kamuoyunda daha çok azerilere karşı tepki yaratmak için verilmiş haber gibi! Özellikle vurgu yapılmış gibi. Bu Ermenistan protokolü konusunda insanların hassasiyetini kırmak için veriliyormuş izlenimi yaratıyor.

Çünkü bunu veren NTV ki sevdiğim haber kanalı, Sarkisyanin "Erdoğan kendi kamuoyunu rahatlatmak için karbağ işgali sona ermeden sınır açılmaz diyor" açıklamasını neden vermiyor. Çünkü etki etmek istediği konu o değilde ondan. Doğruya doğru ben dış basınıda takip ediyorum. Ama bazı şeyleer yok!

Azerbaycan bu işi tepki amaçlı yaptıysa, burda çöp tenekelerine atılan Azerbaycan bayraklarına nasıl açıklama getireceğiz..?
patronus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 13:32   #6
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Standart
Çünkü Türk bayraklarının yanında Azerbaycan bayraklarıda indirilmiş. Tepki olsa kendi bayrağını niye indirsin ?

Ya da bayrak indirecekse niye şehitlik bayrağı indirsin. Bu bizim kamuoyunda daha çok azerilere karşı tepki yaratmak için verilmiş haber gibi! Özellikle vurgu yapılmış gibi. Bu Ermenistan protokolü konusunda insanların hassasiyetini kırmak için veriliyormuş izlenimi yaratıyor.

Bu cümlelleri referans alarak hareket etmek daha uygun bir danranış olacaktır. bir anda iplerin gerilmesi bunu bekleyenlerin ekmeklerine yağ sürmek olur.
Gerçekten de bir tamirat işi olabilir. Velev ki olmasın silip atacakmıyız haritalardfan azerbaycan ı
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 14:49   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart
ne oldu nerde kaldı iki devlet tek millet edebiyatı..bütün curcuna ermenistanla yapılan anlaşmadan mı kaynaklanıyor.eğer gerçekten böyleyse azerilere söyleyeek sözüm yok nasılsa ruslarla ilişkileri iyi onlarla olsunlar.ama şunuda unutmasınlar ermenistanı kucağında tutan ruslardır.yazmıştım ülkeler arası ilişkilerde duygusalllık asla kabul edilemez çünkü çıkarlar ön plandadı.ama yarın size gülen ülkeler sırtını döndüğünde emin olun yine kucak açacak ülke Türkiyedir.
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 15:35   #8
Kullanıcı Adı
KuRSuN21
Standart
Ya anladık kırgınsınız bize ama hele bir bekleyin ne olacak ..
Demek ki bizim gibi muhalefetleri var.
KuRSuN21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 16:05   #9
Kullanıcı Adı
Turgut Karadirek
Standart
kardeşlerimize neler oluyor böyle.Dün doğalgaz isyanı ettiler şimdde bayrak indirmeler yakışmıyor bunlar.Biz ermeniler ile sınır mütabakatında azeri kardeşlerimizin menfaatlerini düşünüyoruz.Karabağ katliamını aklımızın bir köşesinde bulunduruyoruz ama onların yaptıkları yakışmıyor.hayrola inşallah
Turgut Karadirek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 16:18   #10
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
başbakanımız ermenilerin dağlık karabağ'dan çekilmediği sürece protokol'un yürürlüğe girmeyeceğini telaffuz etmesine karşın,medya'da oluşan spekülasyonlar gerçek ise azerilerin bunu fırsat olarak kullanıp gaz'ı bize pahalı satmak ve enerji koridorunun güzergahını değiştirmek ile tehdit etmesi tek millet ve iki devlet anlayışı ile bağdaşmaz.Abdullah gül ile aliyev en son Türk konseyinin kurumsallaşması ve etkin bir statüye kavuşması için çok önemli bir rol oynamıştı ve verdiği demeçlerde hükümet'e olan güvenini söylediği için ben aramızda husumet ve fitne'nşn girmeyeceğini düşünerek yapılan bu teşebbüsleri medya'nın çarpıtması ve provokatif bir girişim olarak kabul edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
azerbaycan, bayrak, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım