AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 10-24-2009, 02:49   #111
Kullanıcı Adı
çiğdem1905
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zora gelince kıvırmasak keşke..Komik oluyor..
1.si ben defalarca belirttim..Aynı ailenin içindeki 3 kişininde ZAMAN gazatesi aboneliği olan bir evde YAŞIYORUM(nokta)
Buna rağmen sizce benim eleştirim karalamak mı..?
Ve benim o kendimce olan eleştirime dalga geçer gibi yorumunuz NORMAL Mİ..?

2.si az evvel mücahid adlı üyeye yazdığınzı CAHİL lafzını kardeşimiz farkına varmadan sildim ve nota ekledim'' HİÇ KİMSE AK PARTİ FORUMDA FİKRİNİ BELİRTTİĞİ İÇİN BİR ÜYEYE CAHİL DİYEMEZ!''

Eğer pişkinliğinizde ısrar ederseniz msjı direk kopyalayıp ayrıca utandırmamı ister misiniz..?

Konuyu saptırmayalım..
Kimse sizinle aynı fikirleri benimsemek zorunda değildir!

SAYGI!
''CAHİL'' KELİMESİ konularda bilgisi olmadan eleştiri yapanlar için kullanılır ve bir hakaret değildir.
Size Türk Dil Kurumunun Sözlüğünü okumanızı tavsiye ediyorum buna ihtiyacınız var
hayırlı geceler...
çiğdem1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 03:57   #112
Kullanıcı Adı
MenDakkaDukka
Be Derim ki;Herkes Saf'ını belirlemeli...
MenDakkaDukka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 04:01   #113
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Zaman Gazetesi ayıp etmiştir...
Lakin bunu o kadar büyütecek bir şey yoktur...
Bu demek değildir ki devam etsin...
Reklam Almaya...
Tabiki Reklam politikalarını tekrardan gözden geçirmelidir...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 04:03   #114
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
rıfat gökalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saadetçilerin genel özellikleri menfaat uyuşmazlığıdır ve hizmete olan düşünceleri ve maksatları üzüm yemek değil bağıcıyı dövmektir.Eğer bir sıkıntı ve eleştiriler varsa bunu zaman gzt.genel yay.yönetmenine iletilmelidir ki bu hususta bir vebal bulunuyorsa bu tamamen gazete'nin idarecilerinin yükümlülüğü altındadır.
sondan başlayalım, zaman gazetesine konuya dair düşüncelerimiz iletilmiştir.
maksadımızın ne olduğu konusundaki düşünceleriniz suizandan başka bir şey değildir. bu konuda hakkımı helal etmem.

Alıntı:
sudaduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
...
TEKRAR YAZIYORUM ZAMAN TÜRKİYE'NİN EN ÇOK SATAN GAZETESİDİR,İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE BU BÖYLE KALACAKTIR
BÖYLE HABERLERLE ZAMAN'A ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNENLERE SON SÖZÜM ALLAH VERSİN BAŞKA KAPIYA

Konu zaman gazetesindeki coca cola reklamı, ama nedense ilk mesajlarınızdan sonra bu konu hakkında düşüncelerinizi yazmaktansa F.Gülen in arkasına sığınmayı (bu çok sevdiğinizi söylediğiniz kişiye haksızlıktır) tercih ettiniz. zaman ın trajıyla nefsinizi tatmin ederken F.Gülen i kullanarakta aslında polemik oluşturmak isteyende sizsiniz.

Alıntı:
çiğdem1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''CAHİL'' KELİMESİ konularda bilgisi olmadan eleştiri yapanlar için kullanılır ve bir hakaret değildir.
Size Türk Dil Kurumunun Sözlüğünü okumanızı tavsiye ediyorum buna ihtiyacınız var
hayırlı geceler...
ilk yorumlarımdada belirttğim gibi konuyu şahsi bir tartışmaya çekmek isteyerek ve saptırarak mesajlar yazan ve bu ifadeyi bana karşı kullanan kişinin bilgi birikimini konuyu okuyanların takdirine bırakıyorum.

açıklamanız yerinde olmuş konuda bilgisi olmadan eleştiri yapanlar kimler acaba?

sen alma ,ben alırım, yok cahilsin, polemik yapıyorsun, ....

nedir bunlar Allah (cc) aşkına ?
yazdığınız bir cümlede konuya dair olsun , herkes bildiği doğruları savunabilir verecek cevabınız varsa yazarsınız, şahsa yönelik nahoş ifadeleriniz beni zerre kadar etkilemez. bilakis eleştirilerimize karşı savunacak sözünüzün olmadığını gösterir.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 10:01   #115
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Zaman bu hatayı hep tekrarlıyor, coca cola'nın İsrail'e ve şer odaklarına finansal destek sağladığı herkesce sabittir. Bazı arkadaşlar konuyu kaydırma yoluna gitmişler, kardeşim bu reklamı yapmış mı yapmamış mı; yok niyeti şöyle amacı böyle ile iş yürümez. Biz boykot diyoruz, tirajı yüksek bir gazete çıkıp koca bir sayfayı reklama ayırıyor; hatta yazarıda bu reklamı öve öve bitiremiyor. Mutluluğa kapak aç gibi bir sloganla (!)

Bunu her düşünenin kınaması lazım, tepkisini oluşturması lazım. Bunun öylesi böylesi olmaz !
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 10:07   #116
Kullanıcı Adı
Ak_Urfalı
bir çok yerde boykot edilen coca cola nın zaman gazetesinde reklamı nı görmek biraz düşündürücü...yani sonuçta bu ticarettir densede yaptıgının dogru bişey olmadıgını düşünüyorum.
Ak_Urfalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 10:14   #117
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslümanlar yıllardır kınıyor, artık farklı şeyler yapmanın zamanı. HEr şeyi kınamaktan ibaret görenlerin yapmamız gerekli asıl meselelerden bizi fersah fersah uzaklaştırdığını ne zaman görücez.İslamı ve kutsal Kitabın bütünlüğünü görme yerine islamı sadece amelden ibaret görenlerin islam coğrafyasını ne hale getirdiğini ne zaman göreceğiz. Müslümanlar bir şeyleri kınayarak rahatlama yerine kınayarak bir adım ileri gidememenin ızdırabı ile yansınlar bence , evet tepkimizi gösterelim ama her şeyi buna endekslemeyelim. ABD ve israill menşeeli bir çok şey var hayatımızda herkes birilerin zaafı ile birbirini kınarsa ülkemizde kınanmamış müslüman kalmaz. Sermayenin sınır ve ırkçılık tanımadığı dünyada genetik yapımıza kadar işlemiz sökülüp atılması mümkün olmayan şeylere karşı ne yapmamız gerek hadi bunun için kafa yoralım .

Efendim kınayarak sadece kemiyette kalalım demiyoruz ki; coca colayı boykot diyoruz ama boykota aktif dahil olun diyoruz. Asıl meseleler mi :? Açıkcası teferruatları gözden kaçıranlar, asıl meseleyide zedelerler diye düşünüyorum Yapılacak açıktır, İsrail mallarını , ona köprü olan her ürünü boykot; kullanırsak ölür müyüz ; açıkcası ben bir filistinli olsam hala İsrail'e destek sağlayan ürünleri kullanan- bildiği halde- ve kendini müslüman diye tanımlayan kişilere hakkımı helal etmem ,ki bari bunu yapalım kardeşlerimize bir faydamız olmuyor, zararımız olmasın !!!
Alt 10-24-2009, 10:19   #118
Kullanıcı Adı
redyellow
Yalçın hocam:

ne yapmamız gerekir? sizden başlayabilir miyiz fikir üretmeye?

(ben boykot fikrine her zaman katılırım, islam düşmanı firmalara, ürünlere her zaman boykot yapmalıyız, para onlar için çok kıymetlidir, mutlaka boykot olursca (ama ciddi olacak, öyle bir kişi yaptı üç kişi karşı çıktı olmaz, çok ciddi boyutlarda olmalı) bu tür firmaların kendilerine çeki düzen vereceklerine inanıyorum, bakınız son bosh firmasının mescid olayı)
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 10:26   #119
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim boykot'un varlığı bugün zihinleri yönlendirmeye yetiyormu , değişken ve kaygan olan milletimiz bu ruh ile bir adım ileriye gidebiliyormu.Devlet bu malları boykot etmedikce bu malların ülkemize girişleri mümkün olmadıkca her şey ütobik olarak kalır. Ayrıca devlet de bunu yapamaz serbest piyasa anlayışı var. Ben elimden geldiğince bu menşeli şeyleri almıyorum lakin coca cola almasanda farklı bir ürün ile yine hayatıma giriyor bundan şunu anlıyorum bu iş ile bu zülüm bitmez zülmün bitmesi içinde yapılması gerekli olan şeyi hep bu duygular ile savaşta tatmin olmak ile kaybettiğimizi düşünüyorum.
Boykot noktasında katılmıyorum, ancak ciddi yapılan boykot - finansal destekle beslenen bu ülkeleri - dize getirebilir. Bir benle ne olur, yahut bir ürünü kullanmadık diğeri ile hayatımıza girdi diyerek ilerleyen bir boykottan zaten bahsetmiyorum Net bir şekilde kimlikleri ifşa olan bu ürünleri kullanmayalım , bir kişi dahi olsak yinede tesirini elbette Rabbim verecektir.

Siz daha tesirli bir şeylerden bahsediyorsunuz herhalde, peki ne yapmak lazım ,bu tesiri büyütecek başka yollar nelerdir ?
Alt 10-24-2009, 10:30   #120
Kullanıcı Adı
BlueMoon
zaman gibi türkiyenin en büyük ve doğru haber yapan gazetesine yakışmamış doğrusu...
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)