AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-06-2007, 22:03   #1
Kullanıcı Adı
dildade
Standart WİNDOWS KAPANIŞ MESAJLARI
» Oturumunuz Sürece bir hatamiz olduysa affola. Simdi bilgisayarinizi kapatabilirsiniz Bill Gates iyi günler diler. Nereye Isterseniz Oraya !

» Kah güldük kah eglendik yeri geldi üzüldük, agladik, kizdik... Ancak her güzek sey gibi bu oturumun da sonuna geldik... Yeni bir orturmda görüsmek üzere... Microsoft la Kalin...

» Gidiyorsun ama!ya dönemezsen? hadi hakkini helal et Bill Gates in dualari senin üzerine olsun

» Windows kapatiliyor bu katliama sessiz kalmayin! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatiliyor... bunlarin yarisindan çogu orjinal bile degil... Birakin açik kalsin...

» Bu aksam da bizlerle ayrilan sürenin sonuna geldik yarin ayni saatde bulusmak ümidi ile esen kalin...

» tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...

» Beni böyle istediginiz gibi kullanip sonra kapatamazsin asil ben seni kapatiyorum...

» Bugün de kazasiz belasiz atlattin...

» Verdigimiz rahatsizliktan ötürü özür dileriz

» Müsadenle Kaçiyorum, Sahip...

dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-11-2007, 02:13   #2
Kullanıcı Adı
_tuba_89
» tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...
:D :D :D
_tuba_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 02:26   #3
Kullanıcı Adı
Nazende
tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...

sanki benim windows'um >
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 02:42   #4
Kullanıcı Adı
süleyman-bin-muhammed
Alıntı:
_tuba_89 Nickli Üyeden Alıntı
:D :D :D
süleyman-bin-muhammed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 03:17   #5
Kullanıcı Adı
sidre
Gidiyorsun ama!ya dönemezsen? hadi hakkini helal et Bill Gates in dualari senin üzerine olsun
sidre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 03:18   #6
Kullanıcı Adı
flower
tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...

benım bı arkadasım vardı kalafat dıee o aynen bole yapardı tamm gıt bakalım gelınce hıcbısı aynı olmayabılır
flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)