09-06-2007, 22:03 | #1 |
WİNDOWS KAPANIŞ MESAJLARI
» Oturumunuz Sürece bir hatamiz olduysa affola. Simdi bilgisayarinizi kapatabilirsiniz Bill Gates iyi günler diler. Nereye Isterseniz Oraya !
» Kah güldük kah eglendik yeri geldi üzüldük, agladik, kizdik... Ancak her güzek sey gibi bu oturumun da sonuna geldik... Yeni bir orturmda görüsmek üzere... Microsoft la Kalin... » Gidiyorsun ama!ya dönemezsen? hadi hakkini helal et Bill Gates in dualari senin üzerine olsun » Windows kapatiliyor bu katliama sessiz kalmayin! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatiliyor... bunlarin yarisindan çogu orjinal bile degil... Birakin açik kalsin... » Bu aksam da bizlerle ayrilan sürenin sonuna geldik yarin ayni saatde bulusmak ümidi ile esen kalin... » tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir... » Beni böyle istediginiz gibi kullanip sonra kapatamazsin asil ben seni kapatiyorum... » Bugün de kazasiz belasiz atlattin... » Verdigimiz rahatsizliktan ötürü özür dileriz » Müsadenle Kaçiyorum, Sahip...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-11-2007, 02:13 | #2 |
» tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...
:D :D :D |
|
09-11-2007, 02:26 | #3 |
tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...
sanki benim windows'um > |
|
09-11-2007, 02:42 | #4 | |
Alıntı:
|
||
09-11-2007, 03:17 | #5 |
Gidiyorsun ama!ya dönemezsen? hadi hakkini helal et Bill Gates in dualari senin üzerine olsun
|
|
09-11-2007, 03:18 | #6 |
tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...
benım bı arkadasım vardı kalafat dıee o aynen bole yapardı tamm gıt bakalım gelınce hıcbısı aynı olmayabılır |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|