AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-29-2009, 17:23   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Islak İmzayı Sulandırma Makinası
ORGANİZE İŞLER BUNLAR

Belgenin orijinali ortaya çıkınca psikolojik harp başladı. Islak imza makinasına sarıldılar.



Kurmay Albay Dursun Çiçek imzalı skandal Demokrasiye Müdahale Planı üzerinden ‘fotokopi belge’, ‘kağıt parçası’ tartışmalarını bitiren ‘ıslak imzalı’ orjinal belgenin ortaya çıkması üzerine medyadan özürler peş peşe gelmeye başladı.

Tam bu sırada Dursun Çiçek’in avukatı Mustafa Çevik, “Teknolojik imkanlar kullanılarak ıslak imza da taklit edilebilir” iddiasını ortaya attı. Bu iddiaya ilk destek Ergenekon süreci ve Danıştay davasında takındığı tavrı ile dikkat çeken Milliyet Yazarı Melih Aşık’tan “Bin dolarlık ıslak imza makinasıyla” geldi. Sahte ıslak imza üreten makinaların Amerika’da bin dolara satıldığını savunan Aşık, makinayı da şöyle tarif etti: “Herhangi bir imzayı tarayıcıdan geçirip makineye veriyorsunuz. Otomatik olarak o imzanın aynısını mürekkepli kalemle önüne koyulan kâğıtlara seri halinde atıyor. Albay Çiçek’in imzası böyle bir makineden çıkmış olabilir. (...) Islak imza üretmek kolay...”

KRİTİK DÖNEMLERDE KRİTİK YAZILAR

Melih Aşık, Ayışığı, Sarıkız gibi darbe iddiaları, Danıştay davası, Ergenekon davasının kritik dönemlerinde yazdığı dikkat çekici yazılarla gündeme geldi. Danıştay saldırısı davası için Yargıtay “Ergenekon’la birleştirilsin” kararı verirken Melih Aşık aylarca, “Danıştay saldırısı ulusalcılara yıkılmaya çalışılıyor. Katilin ulusalcılarla bağlantısı bulunamadı” diye yazdı. HSYK üyesi Ali Suat Ertosun’un Ergenekon sanığı Engin Aydın ile yaptığı görüşmenin fotoğrafları basına yansıyınca, Engin Aydın’ın Ergenekon sanığı olmadığını ve görüşmenin normal olduğunu iddia etti. Bu yazıdan bir gün sonra 3. iddianame kabul edildi ve Aydın’nın sanık olduğu ortaya çıktı. Melih Aşık, Oramiral Özden Örnek’in günlükleri Nokta Dergisi’nde yayınlanınca, dergiyi ve Alper Görmüş’ü ‘tetikçi’ ilan etti. Ama günlükler de doğrulandı.

CUNTAYLA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN CHP DE BOŞ DURMADI!

Aşama aşama gidiyor. Önce Albay Çiçek'in avukatı ıslak imza teknolojik imkanlar kullanılarak taklit edilebilir dedi. Daha sonra 'dost kalem' Melih Aşık, Islak imza makinasından bahsetti. Şimdi de orijinal belgeyi savcılara gönderen subayın ihbar mektubunda cuntayla işbirliği yaptığını söylediği CHP'li vekillerden katkı geldi.

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan da gerçeğinden ayırt edilemeyen imzalar atan ABD malı robot kollu makinelerin Türkiye’ye iki tane satıldığını iddia etti.

Aktifhaber
29 Ekim 2009

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-29-2009, 17:50   #2
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-29-2009, 18:17   #3
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Standart
YUhh abi ya bu kadar da olmaz ki..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-29-2009, 23:38   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
Bu haber propagandacıları üzecek

'İrtica ile Mücadele Eylem planı'na destek veren ve planda 'Kara propaganda' yapılması için kullanılan medya uzantıları şimdi de 'Islak İmza Makinesi'ne sarıldı.

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
melih aşık, ıslak imza, ıslak imza makinası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi