![]() |
#1 |
![]() bunun bir formülü olmadığını biliyorum. eş seçiminde ben mesela önce fıtratlarımız uyuşuyor mu ona bakarım. sonra dindar olmasını beklerim.hizmet ehli olursa da ayrıca sevinirim.
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evli değilim ama evlilikte en önemli şeyin sadakat olduğunu düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() klasik standart klişeleşmiş şeyler bunlar.. standart arayacaksan bence hiç girme bu işe.. belli bi sürer geçirdikten sonra sana olay haykırıyor bu evlenecegin kız diye..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Evlilikte en önemli unsur evleneceğiniz kadının veya erkeğin mutlaka dindar olması olmalı.
Sadece görüntüsü yetmez. Dini vecibelerini gerçekten ve aksatmadan yerine getiren her fert evlenmek için adaydır. Çünkü , imanı sizin korkularınızın önüne settir ve yuvanızın yürümesini sizin korku ve baskılarınız değil , onun imanının verdiği iç disiplini sağlar. Peygamber efendimiz ne demiş ;Güzelliği için evlenirsen güzellik kalıcı olmaz. Zenginliği için evlenirsen , hayrını görmezsin. Dindarlığı için evlenirsen işte sana en hayırlısı budur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sen Eğer o niyetle bi bayana yaklaşırsan zaten hayırlı bi sonuca ulaşırsın.. içindeki duygulara beklentilerin olur.. tamamen sana bağlı bu beklentiler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah nefsin aldatmacalarından korusun cümlemizi.Amiin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|