kimin narkozlandığı ortada. kimin ne olduğuda ortada. işin aslını işin iç yüzünü bilmesek. elimizde bazı şeyler olmasa hadi bu ezber sözlere kandırdığınızı zannedebilirsiniz.
inanın, neye yada kime inandığınız kimin peşinden gittiğiniz kime sevdiğiniz umrumda değil. kişi sevdiği ile beraberdir. bu dünyada göremezseniz öldükten sonra görürsünüz neyin ne olduğunu. gerçi hoş ömür vefa ederse bu dünyadada cok şey ortaya cıkacak yakın zamanda.
dediğim gibi kime neye inanırsanız inanın ama kimseyi insan üstü yerde tutup başkalarını hor görmeyin. kendinizi cok şey biliyor sanmayın. yarın o bilgi belgeler karşınıza cıkınca nutkunuz tutulmasın.
Yetti be kardeşim ne varsa elinde ya çıkar göster ya da sus, ikide bir yok elimdeki bilgiler yok elimdeki belgeler! Gına geldi ya... Varsa sözün söyle yoksa bu töhmetçi tavırdan vazgeç.