Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı
hocamızın konuşmalarını bir bütün halinde dinlemez cımbızla sözler seçerseniz yanlış anlamaların olması kaçınılmaz.
öncelikle "siyonist" değil siyonistlerin maşası demiş. maya yok lafında ne Hocamıza göre akparti yönetimi ülkeyi idare edecek kabiliyette değil, o böyle düşünüyor ,siz farklı düşünebilirsiniz. iman yok demişmi ?bilmiyorum demişse burda imandan kasıt Allah a iman, peygambere iman gibi anlamlar taşımaz, böyle bir anlam çıkarmak hocayı tanımamaktan gelir.. iman , inanmak ülkeyi milli manevi değerlere bağlı yönetecek inanç kastedilmiştir, buda fikir özgürlüğü açısından hor görülemez.
gittiği yol aynı kapıya size göre çıkıyor , hala niye desteklemedi akpartiyi deniliyorsa hakkaten milli görüşün ne olduğu anlaşılmamış demektir.
benim önceki yorumumdan yola çıkarak anti kapitalist vurgusu yapmışsınız, ne alaksaı var gibi.
zaten sorun bu akparti kapitalist düzeni benimsediği için işbirlikçi , siyonist maşası olmakla itham ediliyor hocamız tarafından
|
Çevir kazı yanmasın.

Hem milli ve manevi değerlere bağlı olup olunmadığını ölçmek için nasıl bir aygıt kullanmış onu merak ettim. Dinimizde iftira da yasak değil mi?
Kapitalist düzeni kuran Ak Parti değil. Ancak bizi bu düzende düzlüğe çıkaracak parti Ak Parti dir. Öyle iki günde olmuyor bu işler.
Bu düzende dost düşman olarak konuyu ele alırsan baştan kaybedersin. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Ha ayağını daha çok uzatmak istiyor olabilirsin o zaman önce yorganı düzeltmen gerekir. Gece soğunda yorganı üstünden atar da ayağını uzatırsan sabaha hasta kalkarsın.
Ak parti yorganı düzeltiyor, Erbakan gibi düşünenler izin verirse bu süreç daha rahat ilerleyecek. Ama köstek oluyorsunuz!!!