AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 11-04-2009, 16:17   #1
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
Standart Gençlik siyasetle mi uğraşır -hayata tutunmaya mı uğraşır?
Genclik siyasetlemi uğraşır -hayata tutulmayamı uğraşır

Ülkemizde siyasetle uğraşan on binlerce genc vardır hayata tutulan 100 binlerce genc vardır ülkemiz bit bütün olarak görülür kalbimizde içinde ki ortamlar görüş fikirliği ayrı olarak görülmüştür hayata tutulan genclerin sayısı coktur hayata tutulmayan genclerin sayısı azdır sonları mahalle köşelerinde devletin polisiyle askerisiyle catışan yada protesto edenlerle gezinirler geleceğe adım atanların önlerinde bir barikat olanlar siyasete düşkün görülen genclerdir siyaset hayattan düşük seviyesi yetmez bir oluşumdur üniversite hayalleri kuran gencler üniversite de okuyan onlardan büyük abilerin ablaların karşılarında gördükleri vahim siyasi düşkünlüğü olan zavallı bir grup gencler kendi partisini canının son pahasına olsada ölümü göze almış siyasetle hayatı ayrı görmüş beyinleri hep koministlik sağcılıkla yıkanmış bir beli kırılmış mahkum gibi kendilerini bir odaya atmış siyasi köşesi dedikleri karanlık düşüncelere sarffetmişlerdir benim düşüncem bunda hayata tutulan la siyasetle uğraşını ayrı bir yermi görüyoruz arkadaşlar bunların önüne gecilmesi zormu sizce

DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-07-2009, 12:39   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Ben hep şuna inanırım; solcu - komunist - CHP'li olan gençler ve büyükleri hayatlarında hakkı birkaç olsun tutup kaldırmamış, gençliğinin başlarındayken daha çok büyük ahlaksızlıklar yapmış, o gencecik yaşlarındayken daha dinle aşırı alay etmiş kişilerdir, ancak bunlar solcu - komunist oluyorlar büyüdüklerinde. Bunu çevremdede gördüm bizzat. Hakkı tutup kaldırmış ama büyük ahlaksızlıkları kalpsizlikleri yapmış olanlarda büyüdüklerinde MHPli oluyorlar. Küçüklüğünden beri hakkı tutup kaldırmış, pisliğe bulaşmamış, kalpsizlikler yapmamış kişiler büyüdüklerinde muhafazakar oluyorlar Temel burdan geliyor yani, hem o seviyelerine göre bir görüşe dahil oluyorlar hemde hayatlarını sağlama almaya çalışıyorlar.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)