![]() |
#1 |
![]() Az önce öyle vahşet izledimki, dış ülkelerde insanlık diye birşey kalmamış vahşi doğanın haline gelmişler. Daha çok genç bir kız bir grup büyük kızlar tarafından öyle acımasızca dövülüyorki bu manzarayı ülkemizde ancak teröristler yaparlar. Halkın yanıbaşında feci şekilde dövülen gencecik kızı kimse kurtarmıyor ayırmıyor, izliyor videoya çekiyorlar sadece. Geçenlerdede buna çok benzer başka bir video facebookta izlemiştim. Kıstırdıkları bir 'emo' kızı feci şekilde dövmüşlerdi, kızın ağzından burnundan kanlar geliyordu birde üstüne saçlarını kesiyorlardı
![]() http://videonuz.ensonhaber.com/haber...iz-dayagi.html Bunu yapanları lanetliyorum. Eskiden bir araştırma yapmışlardı dış ülkelerde ve oranın gençliği serseri sokak köpekleri ile aynı özelliği taşıyor çıkmıştı. Hçbirşey değişmemiş gözüküyor.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ya çok kötü inanamıyorum bunu yapan kız birde
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vay vicdansızlar nasıl dövüyorlar ammaaa
![]() yarabbi sen büyüksün işin büyük ya bu bide erkek olsaydı nasıl yapardı acaba.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adil düzen ve kaliteli aile yapıları kesinlikle 'İslam modeli'aile terbiyesinden geçmektedir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende izledim videoyu millet mal gibi durmuş film izler gibi izliyor insanlık ölmüşte cenazesine giden yok...!
Yazık gerçekten yazık.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İnsan fıtratından bihaber, yazıkk. Kimse müdahalede etmiyor, söyleyecek söz yok ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İnsana yaraşır bir hayat yaşasınlar kalan ömürlerinde inşaALLAH...
Konu NûN tarafından (09-13-2010 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kelime hatası. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İnsanlık duyguları kaybedildiğinde, orada yaşam, kendini dahi kaybetmiştir. Haya perdesi yırtılan bayanların şerri, erkeklere göre daha çetindir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Oldu!Sadece dış ülkelerde böyle kızlar var!Bizde herkes çok normal!Kimse kimseyi dövmüyor, küfür etmiyor, ÖLDÜRMÜYOR!Onlar dış güçlerin etkisiyle dövüşmüşlerdir zaten!
Biz zaten mükemmel bir millet olduğumuz için bütün bunları ayıplamamız çok normal!Dışarıda yaşanmış 2 densiz insanın tavırlarını bütün "dış ülkeler"e mal etmekte haklıyız tabi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bize haktır kusura bakmayın...
etliye sütlüye karışmayalım diye diye bu hale geldik... ALLAH sonumuzu hayreylesin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|