![]() |
#1 |
![]() İşte, 1991'den sonra her gelen hükümetin özelleştirdiği(sattığı!) vatan toprakları.
Baykal'ından Erbakan'ına, Ecevit'inden Karayalçın'ınına, Çiller'inden Mesut Yılmaz'ına, Bahçeli'sinden Erdal İnönü'süne 49. 50.51. (bu, 52. hükümet dönemine hazırlıkla geçen 25 günlük devir)52. 53. 54. 55. 57. 57. hükümetlerin ÖZELLEŞTİRME SERÜVENİ; 49. Hükümet: Demirel - E.İnönü (2 yıl 8 ay) ![]() -- 50. Hükümet: Çiller - Karayalçın ![]() -- 51. Hükümet: Çiller (bu hükümet 52. hükümet hazırlığı olarak 25 gün sürdü) 52. Hükümet: Çiller - Baykal 53. Hükümet: Mesut Yılmaz ![]() -- 54. Hükümet: Erbakan - Çiller ![]() -- 55. Hükümet: Yılmaz - Ecevit ![]() -- 56. Hükümet: Ecevit (4 ay) ![]() -- 57. Hükümet: Ecevit-Bahçeli-Yılmaz ![]() ============ ... Bu özelleştirme, "Vatan Toprağını Satmak" ise, bize kadar 'bir avuç vatan toprağı' kalmış olmuyor mu böylece?.. At gözlüklerini çıkarma vakti geldi de geçiyor. ![]()
![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (04-11-2009 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Cok faydalı paylaşım teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yine yapmışsın yapacağını ya
![]() Ahh ah, keşke "ülkeyi sattınız" diyenler de senin kadar bir araştırsa şunları. Laf üretmek olay, icraat zor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ellerine sağlık bu çok işime yarıyacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() okudukça teşekkürlerimi ileteceğim size
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaşlar merhaba forumda yeniyim..
son 7 senenin,ak parti hükümetinin özelleştirmelerinin de olduğu belgeler varsa elinizde paylaşırsanız daha hoş olurdu hem karşılaştırma imkanımız olur paylaşım için teşekkürler, hayırlı günler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Şimdi bişeyler yazacam yine bana yüklenecek kişiler olacak.Konu daha önceki hükümetlerin sattığı vatan toprakları.Yorumlarda konuyu açan arkadaşa başlıktan ötürü bir tepki olmadığına göre yabancıların eline teslim edilen özelleştirilmiş işletmeler vatan toprağının satıldığı olarak kabul görmüş.Bunu başka hükümetler yapınca kötü,AKP yapınca iyimi peki? Ben özelleştirme karşıtıyım.Kim olursa olsun yapılmasını doğru bulmuyorum.Tabi benim şahsi görüşüm bu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |