![]() |
#1 |
![]() Küçükçekmece'de göstericiler yolcu dolu İETT otobüsüne molotof attılar. İçeride can pazarı yaşandı.
![]() Yolcu dolu İETT otobüsüne atılan molotofkokteyli genç kıza isabet etti. Alevler içinde kalan kız yanmaya başladı.. Talihsiz kıza yangın söndürme tüpüyle müdahale edildi. Söğütlüçeşme-Zeytinburnu hattında çalışan 89-A kodlu İETT otobüsü Papatya durağına yanaştığı sırada yüzleri maskeli 6 kişi molotof kokteyli attı. İçindeki yolculara aldırmadan otobüse molotof yağdıran grup ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi Dehşet veren olay saat küçükçekmece Kanarya Mezarlığı yakınında saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Durağa yanaşan otobüse yaklaşan göstericiler aracı durdurup molotof yağmuruna tuttular. Molotoflardan biri 16 yaşındaki Serap Eser'e isabet etti. YOLCULAR ÇIĞLIK ÇILIĞA Otobüste bulunanlar çığlık çığlığa kaldılar.. Korkunç saldırıda genç kızın anne ve babası da yanında bulunuyordu. ![]() BABA ELİYLE SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI Korkunç saldırıyı gören bir başka sürücü yangın söndürme tüpüyle genç kızı söndürdü. Baba kızını elleri ile södürmeye çalıştığı esnada ellerinin yandığı öğrenildi. 3. DERECE YANIK Acılar içinde kıvranan genç kız olay yerine gelen ambulans ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Serap Eser'e 3. derece yanık teşhisi konuldu. Einden yaralanan baba Zübeyir Eser'in ise tedavi edildi. OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ DEHŞETİ ANLATTI Molotof saldırısı ile şoke olan otobüs şoförü Cemal Keskin, "Durağa yanaşmadan ben onları fark ettim. Hazırlıklı olduklarını anladım . Fakat yolcu indireceğim için yolun öbür tarafına yani soluna geçtim. Hepsi yanaşarak attılar molotof kokteyllerini" dedi. OTOBÜS İÇİNDE PATLAMAMIŞ MOLOTOF KOKTEYLİ BULUNDU Yaşanan olay sonrası polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaptıkları inceleme sırasında alev almamış molotof kokteyli buldu. Saldırganların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaynak: ihlas sondakika
![]() Konu depare tarafından (11-09-2009 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Öncelikle Allah acil şifalar versin ...
Ya bunu yapan İnsan olamaz olmamalı .Nasıl bi insanın canını yakacak kadar kendilerine hak bulabiliyorlar anlamıyorum. Peygamberimiz(sav) bile bu hakkı kendinde bulmuyor iken bu Adi insanlar nasıl bunları yapabilirler. ?? ! Ve yapanlarda yakalandıktan sonra nasıl olurda salıveriliyorlar anlamıyorum ?? En ağır şekilde cezalandırılması gerekir .Ya bi insanın canını yakmak kadar Büyük bir suç bilmiyorum. Evet Cezasını Allah verecek elbet ama Bu dünyada'da cezalarını çeksinler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Küçükçekmece, Yunus Emre Mahallesi (Gazi Mah.), Bağcılar, Ümraniyeye yolcu götüren İETT şoförlerine devlet silah vermelidir ! Koruculara nasıl ve neden veriyorsa aynı şekilde bu teröristlerin yoğun oldukları yerlerde bu yaptıkları saldırılar bu gözü dönmüş hainlik artık sayısız oldu. Bunlara görüldükleri yere vur emri verilmesi gerekiyor. O otobüslere polis yada askerde verşlmesi gerekiyor. Bunlarla karşılaştıklarında kuzu gibi fare gibi mazlum kaçmak canını kurtarmak yerine teröristlere ateş etmeleri izni verilmesi gerekiyor. Elalem dış ülkeler az bir hakkını aramak için baş kaldırana bile acımadan vuruyor birtek teröristine acıyan başa çıkamayan Türkiye var dünyada
![]() Bu teröristlerin saldırısı ile pkknın dağıtılmamasına çalışıyorlar, işte dağılırlarsa böyle olaylar bunları yapanlar içinizde olur mesajı veriyorlar. O kıza çok üzüldüm dün. Bu olaylardan ne başbakanın ne emniyet müdürünün haberi olmuyor anlşılan. Yoksa bu üstte dediğim şeyi çoktan hayata geçirirlerdi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kürtler uyansın artık, açılım adına pkk lıların affı, çocuk yaştaki tutukluların serbest bırakılması , mahmurdan geleceklere maddi desteğin konuşulduğu ortamda pkk nın bu ve benzeri eylemleri, bu örgütün kürtleri temsil etmediğini ve bçlgede barış istemediğini bir kez daha göstermiştir. örgüte ve dtp ye destek vermeye devam ederlerse sorunlar kolay kolay çözülmez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() illa bizlerdemi onların otobusunu yakalım ben yakmam kardeş saatli bomba gibi kurarım onların alayına
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sokağa çıktığımızda başımıza ne geleceğini gerçekten bilmiyoruz..sürpriz bir şehir olduk wesselam...
Allah şifa versin..üzücü bir olay birdaha yaşanmaz inşallah... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|