AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 11-07-2009, 01:11   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Başbakan Duygulandırdı "Son Kez Adayım"
Erdoğan: Allah ömür verirse son kez...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Allah izin verirse 2011'de son kez adayım' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2011 yılında yapılacak seçimde milletvekilliğine son kez adaylığını koyacağını söyledi. "Ben tükürdüğümü yalamam" diyen Erdoğan, "Gereğini yaparım, birileri gibi orada çakılıp kalmam." dedi. Erdoğan, "Millete hizmet etmek sadece politikada olmuyor. Vakfın başına geçersiniz oradan da hizmet edersiniz. Yapılır bunlar yapılmaz diye bir şey yok. Dünyada bunun örnekleri var mı var. Ne yazık ki bizde yok. Bakıyorusunuz, kıyıda köşede rahat durmuyorlar." şeklinde konuştu.

İstanbul Turizm Otelleri Ödül Töreninde bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, "Biz bu gün varız yarın yokuz. Kimler geldi kimler geçti?" diyerek bulundukları görevin geçiciliğini anlattı. Önemli olanın ülkeye hizmet olduğunu söyleyen Erdoğan bu konuda büyük çaba sarfettiğine işaret etti. Koltuğuna yapışan bir zihniyetle görev almadığına dikkat çeken Erdoğan, bu doğrultuda milletvekilliğine son kez aday olacağını açıkladı. Erdoğan, "Allah ömür verirse benim son milletvekilliği adaylığım 2011 yılında olacak. Ben tükürdüğümü yalamam onu da söyleyeyim. Partimin tüzüğünde de bu böyledir. Gereğini yaparım ve birileri gibi orada da çakılıp kalmam. Millete hizmet etmek sadece politikada olmuyor. Vakfın başına geçersiniz oradan da hizmet edersiniz. Yapılır bunlar yapılmaz diye bir şey yok. Dünyada bunun örnekleri var mı var. Ne yazık ki bizde yok. Bakıyorusunuz kıyıda köşede rahat durmuyorlar." şeklinde konuştu.

CİHAN
6 Kasım 2009 (23:26)

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-07-2009, 01:22   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Baba Büyüksün...
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 01:24   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
2015'te Recep Tayyip Erdoğan Efsanesi sona eriyor yani öyle mi.. Tayyip Erdoğan giderse Bülent Arınç orada bir gün durur mu sanıyorsunuz.. Bir Adın Kamalı Geriye dedin yani Başkanım öyle mi.. Bu kadar mı.. buraya kadar mı.. Peki ya millet, peki ya hizmet, peki ya Türkiye.. peki ya ümmet.. peki ya gazze... ya gazze...
Alt 11-07-2009, 01:26   #4
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2015'te Recep Tayyip Erdoğan Efsanesi sona eriyor yani öyle mi.. Tayyip Erdoğan giderse Bülent Arınç orada bir gün durur mu sanıyorsunuz.. Bir Adın Kamalı Geriye dedin yani Başkanım öyle mi.. Bu kadar mı.. buraya kadar mı.. Peki ya millet, peki ya hizmet, peki ya Türkiye.. peki ya ümmet.. peki ya gazze... ya gazze...
Alıntı:
Partimin tüzüğünde de bu böyledir. Gereğini yaparım ve birileri gibi orada da çakılıp kalmam. Millete hizmet etmek sadece politikada olmuyor. Vakfın başına geçersiniz oradan da hizmet edersiniz. Yapılır bunlar yapılmaz diye bir şey yok. Dünyada bunun örnekleri var mı var. Ne yazık ki bizde yok. Bakıyorusunuz kıyıda köşede rahat durmuyorlar." şeklinde konuştu.
Bu sözleri herşeyi anlatıyor ...
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 01:39   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alt 11-07-2009, 01:52   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alt 11-07-2009, 02:20   #7
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Çok yordular onu be..
Yinede sapasağlam ayakta!..
Başbakanlıktan gitsede parti başkanlığında,rehberliğini esirgemez sanıyorum..
Ama o olmazsa tadı olmaz be.. ):
Bu üzüntüye rağmen gıpta ettim,bir kez daha hayran kaldım bu düşüncesine..
''biz diğerlerine benzemeyiz'' evet,diğerleri gibi mezara ayak atana kadar koltuğa çakılıp kalmaz benim başbakanım!..
Ne diyordu o..? ''siyasette gençlere yer vermek,USTALIĞIN ŞİARINDANDIR!!''
Milletin,gençliğin,ahlağın,erdemin,zekanın ve daha nice güzel meziyetin USTASI! O bırakmayı dilesede millet onu bırakmayacaktır inanıyorum!
Başbakan olmasada yine gündemde,yine milleitn içinde,yine partisinin ve davasının başında olacaktır inanıyorum..

Allah şahittir ki, duamız kendimizden evvel kendisinedir!
Şu memlekete yaptıklarının ecrini Rabbim kat kat versin..
Hakkımızda duamızda helal olsun..
Dava seninle güzel büyük adam!
Sensiz olmaz sende anlayacaksın..
Alt 11-07-2009, 14:01   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Gayr'ı birtek Yücce Allah bilir.Hele ki 24 saatte ne olacağını kestiremediğiniz siyaset için...Bu iddalı çıkışın asli yönlerine odaklanmak gerekir diye düşünüyorum.Bu çağrının bana göre muhatapları,koltuklarına yapışan,gençlerin ve iddealistlerin önünü kesen bilimum siyasetçiler içindir!Başkan bu çağrısı ile aynı zamanda bir örnek olmayı düşündürmektedir.Her ne kadar başbakanımız böyle desede,bu kararın sadece kendi elinde olmadığınıda söylemekte fayda görüyorum.Şayet 'AK'lığını o tarihlere kadar taşıma iradesini gösterir,sağlığı-sıhhati yerinde olursa,bu vefakar-cefakar halk başbakanını asla bırakmayacaktır!Bu durum birazda konjonktör meselesi diye düşünüyorum.Zatten 2011 de birkez daha başbakan olursa bırakma yılı 2016-2017 arası olur ki,bu çok uzun bir süredir.Bundan sonrası için tek hedef cumhurbaşkanlığı..Yani bekleyip göreceğiz.Tabi o zamana kadar kim öle kim kala!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 14:09   #9
Kullanıcı Adı
LeyaL
Belki saçma belki komik gelecek belkide inanmayacaksınız amma..Gözlerim doldu okurken..
Eğer vakti geldiğinde bir gün veda konuşması yapacak olsa nasıl dayanırız bilmem..

Ülkeye O'nun gibi bir daha zor gelir..Hatta gelemez..Yeri dolamaz..
Çok yordular çok yıprattılar..Attılar ..verdiler ..veriştirdiler..

Duruşu bakışı konuşması cevapları ile hem ülkemizin hem gönlümüzün BAŞBAKANI ..
Kendisinin yüreğimizdeki yeri bellidir..Allah başımızdan eksik etmesin inşAllah..

Sen mazlumun yanındasın..
Gazze de muhtaç Sana
Irak da..
Çeçenistan da..

Hep bizimle kal
Hep bizimle ol..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 14:27   #10
Kullanıcı Adı
yolcu44
Hey gidi Recep Tayyip Erdoğan, ne çok yıprattı sorumluluk seni.. Türkiye seninle iyi yerlere geldi ve gelecek de inşaAllah.. Gerçi insanlar vefasız, kıymet bilmez.. Bir ya da iki yıl sonra unutulur gidersin.. Fakat biz biliyoruzki ki herşeyin bir karşılığı vardır. İnsanlar emeklerini bir süre sonra unutsa da bunun karşılığını Mevlam verecektir sana..

Konu yolcu44 tarafından (11-07-2009 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir..
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
recep tayyip erdoğan

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)