11-10-2009, 15:06 | #1 |
Akpartiforum Olarak Buluşma Düzenleyelim.
Merhaba arkadaşlar. Aklıma bir fikir geldi. genelde büyük forumlar yani üye sayısı 10 000 i geçen forumlar buluşmalar düzenler. fakat biz neden yapmıyoruz. istanbul buluşması gibi. eğer herkes hemfikir olursa ilk startı istanbuldan verebilirmiyiz acaba görüşleriniz ?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-10-2009, 15:10 | #2 |
Bunu en başta bende düşünmüştüm,ancak bu görüşümü hemen iletmek istemedim..Benim yönetici olduğum "GÜLYOLU"isimli site olarak'ta İstanbulda güzel bir buluşma gerçekleştirmiştik..Neden AKpartiforum olarakta buluşmayalım..Seninle Hem fikirim kardeşim
|
|
11-10-2009, 15:12 | #3 |
desteğiniz için sağolun. amacımız ak insanların birbirine daha da yakınlaşması. birbirini yakından tanıması. sosyalleşmek artık önemli ihtiyaçlarımızdan birisidir...
|
|
11-10-2009, 15:12 | #4 |
fena fikir değil gibi geliyor..
|
|
11-10-2009, 15:18 | #5 |
Arkadaşlar bu tip konuları açmayı yasaklamıştık zamanında. Çeşitli olaylar karşısında bazı deneyimler ediniyoruz haliyle. Bu şekilde forum buluşması yapmayı tasvip etmiyoruz.
Yani forum adına bir buluşma organizasyonu olmasını istemiyoruz. Ancak samimi bir olduğunuz arkadaşlarla msnden görüştüğünüz arkadaşlarla görüşmek isterseniz yine kendi aranızda konuşup buluşabilirsiniz. Ancak bu konuda bahsedildiği gibi bir forum buluşması organizasyonu deneyim ve prensiplerimiz açısından olmaz. Msn üzerinden samimi olduğumuz arkadaşlarımızla görüşmek istersek bunu kendi aramızda çözebiliriz. Ve gerekli muhabbeti kurabiliriz... Selam ve dua ile... |
|
11-13-2009, 18:38 | #6 |
slm ak partili kardeşlerim...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|