AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-04-2009, 00:21   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Flaş! İhbarcı Subay'dan 2. Belge [İNTERNET ANDIÇI]
İHBARCI SUBAY YENİ BİR BELGE GÖNDERDİ

"İrtica İle Mücadele Eylem Planı'nın orijinalini Ergenekon Savcılarına gönderen 'meçhul subay' akşam saatlerinde savcılara yeni bir mektup daha gönderdi. e-mail ortamında gönderilen mektup şok bilgiler içeriyor. Mektupta TSK'nın izlediği 292 site var:



Albay Dursun Çiçek tarafından yazıldığı iddia edilen 'İrtica ile mücadele eylem planı'nın ıslak imzalı orijinal belgesini gönderen gizemini halen koruyan ihbarcı subayın ikinci bir ihbar belgesi ortaya çıktı.

Gizemli ihbarcı savcılığa bu kez mail yoluyla ulaştı ve 'sayın savcım' diye başlayan yaklaşık 3 sayfalık mailinde Genelkurmay'da hazırlanmış benzer belgelerin örneklerini gönderdi. Yeni belgelerde 'internet siteleri andıcı' ve 'psikoojik hareket sitelerinin listesi' olduğu öğrenildi.

İddialara göre belgeler, Türkiye ve dünyda 400 kadar sitenin takibe alındığı ortaya koyuyor.

İhbarcı subay 3 sayfalık mektubunda bu belgeleri göndermedeki amacını açıklıyor. Yine aynı mektubunda TSK mensuplarına seslenen İhbarcı Subay, ellerinde varolan bilgi ve belgeleri savcılara ulaştırmalarını isteniyor.

İşte o olay mektup:

Sayın Savcım,

Ben ülkesini ve çalıştığı kurumu her şeyden üstün tutan bir TSK mensubuyum. Ülkemi o kadar seviyorum ki kendimi, ailemi mesleki kariyerimi ve geleceğimi riske atarak "İrticayla Mücadele Eylem Planı" belgesinin aslını gönderdim. Elde ettiğim belgelerin kamuoyuna yansımasından ve Adli Tıp Kurumu'nca da teyit edilmesinden sonra yaptığım bu girişimin çok yerinde olduğunu kıymetlendirmekteyim. Amacım, tutku ile bağlı bulunduğum Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratmak değildir. Aksine, Silahlı Kuvvetlerin arkasına saklanarak ülkemizin istikrar, güven ve demokrasisine kastedenleri deşifre etmek suretiyle ülkeme hizmet etmektir. Sadece gerçekler ortaya çıksın ve telafisi imkânsız girişimlere engel olunsun istiyorum. Bu kapsamda, Kurumumuzda çalışan herkesi yardımcı olmaya ve elde ettikleri bilgi-belgeleri yargı ve kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyorum. Gönderdiğim mektupta birbirinin devamı olan Bilgi Destek Planı (LAHİKA) ve İrticayla Mücadele Eylem Planı ile ilgili detayları birleştirerek yazmıştım. Cunta yapılanması tarafından bu hususlar gerekçe gösterilerek, belge ve mektubun içeriği üzerinde güvensizlik oluşturmak ve delil niteliğine zarar vermek için bir çalışma başlatılmıştır. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini önlemek ve Cunta'nın istismarının önüne geçmek için ilk mektubumdaki "İrticayla Mücadele Eylem Planının basında yer almasını müteakip, ..." diye başlayan paragrafta "İrticayla Mücadele Eylem Planı" yerine "Bilgi Destek Planı (LAHİKA)" ifadesi konularak aşağıdaki gibi değerlendirilmesi gerekmektedir:

"Bilgi Destek Planı (LAHİKA)'nın basında yer almasını müteakip, belgenin hazırlanmasında kullanılan tüm bilgisayarlar temizlenmiş ve ilgili evraklar imha edilerek, kamuoyuna Genelkurmay Başkanlığı tarafından böyle bir çalışmanın olmadığı yönünde bir açıklama yapılmıştır. İmha süreci bizzat Org. Ergin SAYGUN'un Özel Sekreteri Kur.Alb. Uğur BERKSUN tarafından takip edilmiş, kendisi Bilgi Sistemleri İşletme Şubesine giderek söz konusu eylem planının hazırlanmasında kullanılan 30709, 33746, 40077, 27238, 27229 ve 16693 BİM numaralı bilgisayarların hard disklerinin geri getirilemeyecek şekilde silinmesine nezaret etmiştir. Bu işlemde Alb. Şükrü KISADERE, Ütğm. Erhan SAKALLI, Ütğm. Kazım BOZKURT, Bçvş. Mustafa URHAN veSvl.Me. Rıfat SÜLÜK görev almışlardır."

Mektubumda ayrıca, "Bilgi Destek Planı (LAHİKA)" nın ve "İrticayla Mücadele Eylem Planı"nın hazırlanmasında görev alan personeli bir arada yazmıştım. Soruşturmanın sıhhati açısından, İlker Ziya GÖKTAŞ'ın sadece "İrticayla Mücadele Eylem Planı"nın hazırlanmasında görev almış olduğunu da detay bilgisi olarak ekliyorum.

Karargâh içindeki Cunta yapılanması, kendileri adına gelişen olumsuz süreci tersine çevirmek için aşağıda ifade edilen faaliyetleri planlamaktadır.

1. Mektuptaki belge ile ilgili olarak yazıcı, kalem, mürekkep vb. tali unsurları ön plana çıkararak belgenin içeriğinden çok şekli unsurlarının kamuoyunda tartışılmasını sağlamak.

2. Belgenin gerçekliğini ortaya koyan kişi ve kurumları yıpratmak.

3. Belgeyi yayınlayan ve savunan gazete ve gazetecileri belgenin gerçek olmadığına dair ikna etmeye çalışmak, ikna edemediklerini de yıpratmak.

4. Belge'nin orijinalinin Askeri Savcılık aracılığı ile elde edilerek, Jandarma Kriminal'e göndermek suretiyle gerçek olmadığına dair rapor çıkarttırmak.

5. İmza makinesi gibi argümanlara sarılarak kamuoyunda belgenin gerçekliğine olan inancı sarsmak.

6. Belgenin içeriğinden daha çok, gündeme geldiği dönemin kamuoyunda tartışılmasını sağlayarak dikkatleri belgenin içeriğinden uzaklaştırmak.

7. Anayasa Mahkemesine baskı yaparak bir an önce ilgili maddedeki değişikliğin iptaline yönelik karar çıkarttırmak ve yargılama sürecini askeri yargıya taşımak suretiyle takipsizlik kararı verdirmek

8. 28 Şubat sürecinde dönemin Başbakanı Necmettin ERBAKAN'a imzalatarak ihraç edilen 1000'in üzerinde TSK mensubu gibi TSK bünyesinde cadı avı başlatılarak YAŞ kanalıyla büyük bir tasfiye yapmak.

9. Bu girişimler ile sonuç alınamaz ise Genelkurmay Askeri Savcılığı aracılığı ile suçluların sadece Alb. Dursun Çiçek ve birlikte çalıştığı alt kademe personel olduğu şeklinde karar aldırmak. Bu personelin olabilecek en hafif suçlar ile cezalandırılmasını sağlamak. Yargılama sürecinin, emir vererek çalışmaları başlatan ve yönlendiren komuta kademesine sıçramasına engel olmak.

Cunta faaliyetlerinin daha açık bir şekilde ortaya çıkmasını ve bu planların sadece Dursun Çiçek'in faaliyetleri ile sınırlı olmadığını göstermek istiyorum. Genelkurmayda yürütülen psikolojik harekât faaliyetleri kapsamında kamuoyunda daha önce de kısmen gündeme gelmiş olan internet faaliyetlerinin detaylarını paylaşmak ve bütün bu çalışmaların Cunta aracılığı ile hiyerarşik bir yapıda gerçekleştirildiğini göstermek için Ek-A'daki belgeyi dikkatlerinize sunuyor ve tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Bu belge Genelkurmay tarafından yürütülen psikolojik harekât faaliyetleri için kullanılan internet sitelerinin kamuoyuna yansımasından sonra (Basında 35 adet internet sitesi yer almıştı. Hâlbuki bu sitelerin adedi 42 dir ve Ek-B'de sunulmaktadır.) bunların Genelkurmaya ait olmadığını göstermek ve daha sonraki sızmaları engellemek maksadıyla hazırlanmıştır. Belgenin hazırlanmasında sızma olasılığı da dikkate alınarak çok özenli bir dil kullanılmıştır. Ancak Belgenin son bölümünde "gri ve siyah propaganda faaliyetlerinin Kurum'dan bağımsız olarak devam ettirileceği ifade edilmiştir. Hâlbuki bundan önce bu illegal faaliyetler çok yoğun bir şekilde açıktan icra edilmekte idi.

İnternet siteleri ile ilgili haberler medyaya yansıdıktan sonra tüm siteler kapatılarak yeniden yapılandırılmıştır. Ekteki belgede görüleceği üzere, Cunta aracılığı ile Komuta katının görüş ve onayı alınarak yeniden faaliyete geçirilmiştir. Komuta katının onayından sonra 35 site yerine 4 adet site ve bu adreslere yönlendirilen birömiktar alan adının alınması kararlaştırılmıştır. PH faaliyetleri bu siteler üzerinden devam etmiştir. Ekte sunulan belgedeki ANDIÇ'da da ifade edildiği gibi Bilgi Destek Daire Başkanlığında görevli Şube Müdürlerinin üzerine kredi kartları alınarak ödemeler bu kartlar üzerinden yapılacak şekilde yeni alan adları temin edilmiştir.

ANDIÇ'ta parafı bulunan Şb. Md.lerinin o dönemde yeni aldıkları kredi kartları ve yaptıkları ödemeler rahatlıkla banka kayıtlarından temin edilebilir. Örnek olarak "İlker Ziya GÖKTAŞ'ın bu görev için almış olduğu Ziraat Bankası'na ait olan 454...............061 no'lu kredi kartı" gösterilebilir.

Takdir sayın savcılarımızın ve Yüce Türk Milletinindir.

Saygılarımla arz ederim.

EKLER :

EK-A İnternet Siteleri andıcı

EK-B Psikolojik Harekat Sitelerinin Listesi

DAĞITIM :
1. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
2. Medya Kuruluşları


CAFESİYASET / ÖZEL
3 KASIM 2009 SALI 22 40

 


Konu Üç mevsim tarafından (11-04-2009 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-04-2009, 00:27   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Genelkurmay'dan İnternet Fişlemesi
İŞTE TSK'NIN FİŞLEDİĞİ 292 SİTE





Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 00:30   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart




Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 00:32   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart









CafeSiyaset'e Teşekkürler
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 00:59   #5
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Standart
Sitelerin izlediğini biliyordum, hatta forumunda izlendiğini düşünüyordum
Yalnız bu subay'dan allah razı olsun gerçekten kendinin de yazdığı gibi kendini ve ailesini tehlikeye atarak bu belgeleri göndermiş.Böyle vatanını gerçekten seven subayların TSK içerisindeki varlığı ülkenin darbelerden tamamen arınması ve darbecilerin yargılanabilmesi açısından çok çok önemli.
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 01:35   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
Vay be TSK'mız oturmuş milletin üstünden oyun oynayıp vakit geçiriyor. Ocu, bucu, şucu, o, bu, şu... İrticai, bölücü, milliyetçi, AKP yanlısı, Fethullahçı.. Yafta üstüne yafta. Yafta üstüne yafta. kelime dağarcıkları da epeyi genişmiş Maşallah..

Kötü bir destandan başka birşey değil. Bu daha EK-A. Bunlar izlenen siteler. Bir de EK-B var, o henüz elimize ulaşmadı, onda da TSK'nın taarruz siteleri var.

Yazık çok yazık, koskoca Genelkurmay oturmuş nelerle uğraşıyor. Yok strateji sitesi, yok internet forum sitesi, yok tarafsız site, yok bilmem sitesi... Sanane bunlardan ya!

Bu kadar mı gözü dönmüş bu gizli fişçi cuntanın....

Arkadaşlar bu arada bizler de gırtlağımıza kadar irticanın içine batmışız, katmerli katmerli irticacılar olmuşuz gerici yobazlar bizi

Haber7'de başlık atıyor, sevinçten zıplayan küçük çocuk gibi "Listede Haber7.com'da var"

Haksöz, Haber7, Cafesiyaset, Aktifhaber, Habervakti, Tevhidhaber, Haber10.... İrtica da irtica

Yalnız bir hata yapılmış Haber5'in yanına " Fethulllahçı " yazılmış alakası yok. Haber5 Milli Görüşçülerindir ama tipik SP sempatizanı olmayan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen iki Milli Görüşçünün.

Habervaktim ve Samanyoluhaber bu listede neden yok merak ettim doğrusu. Bu iki sitenin gücünden çekinerek reklamını yapmak istememiş olabilir mi

Ayrıca bunlar ılımlısından, şeriatçısına, nurcusundan milli görüşçüsüne hepimizi irticalarken (ihlas.org)'un yanına İhlas Vakfı'na ait ibaresi düşülmesini takdirinize bırakıyorum. Manidar..

Takmayın be arkadaşlar nur topu gibi 292 tane site öğrenmiş oldunuz işte. Bu siteler var ya para verseler yaptıramazdılar bu reklamı ha
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 01:57   #7
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Standart
EK-Byi merak ettim...

Bu adamlar kendileri bölmüşler bizi şucu bucu diye daha sonra milleti bölücülükle suçluyorlar.
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 02:00   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
İŞTE BUGÜNKÜ VAKİT GAZETESİNDE YAYIMLANACAK OLAN BİLGİ VE BELGELER












VE İŞTE GENELKURMAY PSİKOLOJİK HAREKAT SİTELERİNİN LİSTESİ

İşte cunta aracılığı ile komuta katının görüş ve onayı alınarak yeniden faaliyete geçirilen korsan internet siteleri:

http://www.irtica.org ve bu siteye yönlendirilen www.naksilik.com, www.geocities.com/fethullahgercegi
www.nursi.info,
www.irtica.net,
www.ozgurgenc.net ve bu siteye yönlendirilen www.genclik.info, www.gencizbiz.net,
www.aslar.org ve bu siteye yönlendirilen www.askeriz.info, www.stratejik.info,
www.tskasker.com,
www.turkatak.gen.tr ve bu siteye yönlendirilen www.turkuz.info ve www.turkler.info,
www.turkses.com ve bu siteye yönlendirilen www.turkeyturks.com, www.turksturkey.com,
www.turkses.net,
www.turkses.org,
www.pkkgercegi.net ve bu siteye yönlendirilen www.pkkapo.com, www.apopkk.com,
www.pkkgercegi.com,
www.pkkgercegi.org,
www.armenianreality.com ve bu siteye yönlendirilen www.turkishgenocide.net,
www.turkishmassacre.com, www.terorveguvenlik.net ve bu siteye yönlendirilen www.terorizm.info,
www.terorgercegi.com,
www.terorveguvenlik.com,
www.terorveguvenlik.org,
www.greekmurderers.net ve bu siteye yönlendirilen www.members.tripod.com/camerian_volunteer,
www.cameria.org,
www.yunanli.com,
www.pontuslu.com,
www.gurbetciler.info ve bu siteye yönlendirilen www.turkuzbiz.org, www.hepimizturkuz.org,
www.bizturkler.org


HeberVaktim'e Teşekkürler

Konu Üç mevsim tarafından (11-04-2009 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 02:12   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
BUNLAR DA ANDIÇLANAN YABANCI SİTELER



CafeSiyaset'e Teşekkürler
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2009, 03:40   #10
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Ama harbiden darıldım şimdi Cübbeli Hocanın sitesini niye fişlemediniz,fişmi kalmadı..?
Yahu adam ulusal kanaldan irticai faaliyet yaptı insan onuda fişler reklamını yapar değil mi ama (:
Daha irticai faaliyet yapan bir ton site var hani nerde onlar..? En kısa zamanda onlarıda fişleyin olmuyor ama böyle (:
itibarhaber.com bak bu çok makbule geçti işte iyi reklam oldu (:
tevhidhaber,haksöz, güzel,güzel çok güzel (:
İnternethaber,Haber7,dev-sol, ne iş...? heralde fişlerken fazla kaptırmışlar kendilerini (:
Solcu,Milliyetçi,İrticacı,milleti 30 parçaya böldünüz ne halta yaradı şimdi bu..?
Komik bunlar yahu harbiden komik yok psikolojik durumuma bağlı herhalde komik buldum ben (:
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
andıç, asker, cunta, genç siviller, genelkurmay, internet fişlemesi, savaş karşıtı, tsk


Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi