AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 11-13-2009, 21:21   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Unhappy İzleyin ! Diyarbakır Cezaevinde işkence sonucu hayatlarını kaybedenlerin anısına ...
Ben okuduklarımı, öğrendiklerimi ve hissettiklerimi anlatacak kelime bulamıyorum.'insan' sıfatının bile ağır geldiği bu zihniyetin, hücrelerine kadar yitirilmiş bir insafsızlıkla yaptıkları insanlık ötesi, canhıraş eziyetleri kara bir lekedir tarihte.umarım uyumak için yaslandıkları bütün yastıklarda çalınmış hayatların, yok edilmiş umutların, sönmüş yüreklerin acı intikamı gecmeyecek bir iz olur.her yaslanışta biraz daha batar taştan kalplarine ulaşmak için.koyu bir gölge gibi kaçamazlar kendilerinden, korkunç gerçeklerinden....

Bir Okuyucunun mektubundan ...

Video

İzleyelim İzletelim Paylaşalım

Ölenlerin anısına ...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-13-2009, 22:15   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Kesinlikle izlenmesi gereken ama kimseninde izleyip yorum bırakmadığu bir konu ...
Sanırım yine önemli bir mesele kaybolacak forumumuzdan
evet forum oyunları oynamaya devam edin bana bakmayın arkadaşlar ...
Alt 11-13-2009, 22:46   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
güncelleme
Alt 11-13-2009, 22:55   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Teşekkürler Furkan. Bu ülkenin tarihinde olan biten bu çirkinliklerle yüzleştiğimiz sürece bu sorunların üstesinden gelebiliriz. Diyarbakır Cezaevi, PKK'yı böyle palazlandıran yerdir. Adeta PKK'ya insan yetiştiren yer halini aldı. Oysa orada insanlara işkence yapılarak düşünceleri öldürülüyordu ama gördük ki işkenceyle düşünce ölmüyor aksine dipdiri filizler yeşeriyor.. Bu açık bir dram olmasının yanında, trajikomik bir vaka..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2009, 23:46   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Buradan kurtulan insanlar devlet faşizmine tepki olarak dağa çıkarak pkk nın ilk dağ kadrosunu oluşturmuştur. Tsk nın zamanında yaptığu zulmün faturasını bu millet 30 senedir ödüyor .!
Alt 11-13-2009, 23:56   #6
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Kaç gündür yoğunluktan forumda gerçek anlamda bir şeyler yazamadım.özgün'ün dediği gibi sadece foruma uğradım gibisinden bir kaç forum oyunu oynayıp çıktım fakat bu konu es geçilmemesi gereken bir konu.Diyarbakır cezaevi işkenceler neticesinde devlete düşman bireyler ve onların evlatları ve torunları.
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2009, 14:10   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
ilk yazda bitti telasim
alnimda hep kavga duruyor
vakitsiz kirstan mi
bahardan mi yoksa asktan mi
agladikca, agladikca bozkirlar yeserecek
gorecek goreceksin
agladikca, agladikca
gunesi tutacagiz goreceksin
...

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
amed, anısına, cezaevi, diyarbakır, ölenlerin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)