AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 11-18-2009, 22:17   #21
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu sorunun muhatabı zekeriya beyazdır..

Adem abi süper acıklamıssın :D:D
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2009, 22:19   #22
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Alıntı:
eciftci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman bunu yazının altına yazmayacaksın kardeş!Yazdığından bu anlaşılıyor!Başka hangi konuda böyle bir durum söz konusu oldu!Söyle de oraya bakalım, dikkat etmeyen varsa biz de uyaralım.Hem din konusunda sadece "siz" hassas değilsiniz.Çoğumuz hassasız fakat sizin gibi esprilere bile alet etmiyoruz!FARKVAR!
Sana mı soracağım neyi nereye yazacağımı..O kadar üye yanlış anladı da,sen mi doğru anladın..Kardeş,ne amaçla benim bütün yorumlarıma ters ters cevaplar veriyorsun,bilmiyorum..Ama eğer benim yorumlarımdan hoşlanmadığınız birşey varsa,ya bana özel mesajla yollayın,yada yöneticilere beni şikayet edin..Burda kendini çok bilenler gibi naralar atmayın..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2009, 22:25   #23
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Alıntı:
Ömer Bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana mı soracağım neyi nereye yazacağımı..O kadar üye yanlış anladı da,sen mi doğru anladın..Kardeş,ne amaçla benim bütün yorumlarıma ters ters cevaplar veriyorsun,bilmiyorum..Ama eğer benim yorumlarımdan hoşlanmadığınız birşey varsa,ya bana özel mesajla yollayın,yada yöneticilere beni şikayet edin..Burda kendini çok bilenler gibi naralar atmayın..
Ben siz değilim efendi!Hoşuma gitmeyen bir yazı yazıldığında ona özel mesajla "hain" demem sizin gibi!
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2009, 22:40   #24
Kullanıcı Adı
Seyyah
Biraz daha sakin olalım arkadaşlar. Kalp kırmak kolaydır tamiri zordur. Alttan alalım.
Redyellow abi birşey öğretmişti bana böyle bir hususda hep aklımdadır ve uygularım Allah razı olsun.
Haksız iken boş tartısmayı bırakanın mükafatı büyük.Haklı iken bırakan cennetin baş kösesinden yerini ayırır gibiydi. Manasını anlamısınızdır telaffuzda yanlısım var.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 12:17   #25
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

eee böyle bir konuya da bu giderdi zaten emeğinize sağlık muhterem +

Ayrıca ömer bekir uzatılacak bir mevzu değildir bu lütfen konyu kapatınız kardeşim
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)