12-05-2009, 22:58 | #1 |
TS'den Okul Birincilerine Kombine Kart
Okul birincilerine kombine kart
Kulübümüz tarafından kentimizdeki ilköğretim ve ortaöğretim okul birincileri ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’ni kazanan ilk 50 öğrenciye 2009-2010 sezonu kombine kartı verilmesi karara bağlandı. Başarılı öğrencilere kombine kartları, 25 Kasım 09 Çarşamba günü Haluk Ulusoy Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda saat 14.00’de düzenlenecek törenle verilecek. Kombine kart verilecek öğrencilerin listesi şöyle: İLKÖĞRETİM OKULLARI Alihan BAYRAMOĞLU – Piri Reis İlköğretim Okulu Bahadır Kağan KALYONCU – Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Merve ÇEPNİ – Ata İlköğretim Okulu Betül Naz KALYONCU – Yavuz Selim İlköğretim Okulu Kaan KAVZOĞLU – Yunus Emre İlköğretim Okulu Aslıhan SEZEN – Şht.Yzb. Cengiz T. İlköğretim Okulu Elif Naz SANCAR – Mimar Sinan İlköğretim Okulu Fatih DİNÇ – Dumlupınar İlköğretim Okulu Mina Kayıkçı – İskenderpaşa İlköğretim Okulu Fatma SÜNGER – Atatürk İlköğretim Okulu Merve AKTAŞ – Zafer İlköğretim Okulu Nisa Memnune İSKENDER – Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu Atamert HARUT – B.Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu Melek YÜKSEL – Ticaret İlköğretim Okulu Kerime Hatun ÖZGEN – Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Şeyma Ceren AYATA – Ülkü İlköğretim Okulu Esmanur KAZAZ – Erdoğdu İlköğretim Okulu Miraç ÖKSÜZ – Kaledibi İlköğretim Harun AKTAŞ – Bener Cordan İlköğretim Okulu İrem CİHANYURDU – Cudibey İlköğretim Okulu İbrahim MAZLUM – Boztepe İlköğretim Okulu Hilal BAYRAMOĞLU – Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Ayşe Yağmur ŞAHİN – Yol-İş Sendikası İlköğretim Okulu Emre AYKIN – 24 Şubat İlköğretim Okulu Zeynep YILMAZ – Fatih İlköğretim Okulu Nesrin ÖZBAKIR – Namık Kemal İlköğretim Okulu Hilal Fatma ERBAY – Özel Alpaslan İlköğretim Okulu Nurgül ALTINSAY – İsmetpaşa İlköğretim Okulu Berna ASANOĞLU – Prof . İhsan Koz İlköğretim Okulu Selenay PEMBEOĞLU- 100.Yıl İlköğretim Okulu Arya YILDIRIM – Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Mert OFLUOĞLU – Özel Ata İlköğretim Okulu Çağla Serap BAHADIR – Aydınlıkevler İlköğretim Okulu Fatma Nur YILMAZ – Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Miraç Tonyalı – Kanuni İlköğretim Okulu Tuğçe AK – Özel Candan İlköğretim Okulu Uğur KÜÇÜKÖZ – Beşirli İMKB İlköğretim Okulu Ecem KANBER – Özel Neşem İlköğretim Okulu LİSE VE DENGİ OKULLAR 1- Canan Uzun – Yunus Emre Lisesi 2- Ebru İskender – Cumhuriyet Lisesi 3- Merve Mesehorlu – Tevfik Serdar Anadolu Lisesi 4- Şeymanur Selim – Trabzon Lisesi 5- Sedef Mumcu – Erdoğdu Lisesi 6- Fatma Tozlu – Affan Kitapçıoğlu Lisesi 7- Neslihan Öztürk – İMKB Kız Teknik ve M.L. 8- Dilek Yol - İMKB Kız Teknik ve M.L. 9- Kübra Usta – Anadolu Ticaret M.L. 10- Özlem Kazancı – 80. Yıl T. ve E.M.L. (Anadolu Teknik Lisesi) 11- Fatih Tumbul - 80. Yıl T. ve E.M.L. (Endüstri Meslek Lisesi) 12- Fatma Koç – Atatürk Sağlık Meslek Lisesi 13- Gülşen Kaya – Ahmet Can Bali Lisesi 14- Muhammet Nuh Polat – Özel Alpaslan Lisesi 15- Alim Çebi - Özel Alpaslan Fen Lisesi 16- Nesibe Gülsüm Zengin – Anadolu İmam Hatip Lisesi 17- Elif Cevher - Anadolu İmam Hatip Lisesi 18- Fatma Nur Küçükosman – Fatih Lisesi 19- İsmail Polat - Camlık Özel Eğitim M.L. 20- Fehmi Onur Kaya- Güzel Sanatlar ve S. L. 21- Elif Özdündar – Gazi Anadolu Lisesi 22- Nihal Özden Atasoy - Özel Ata Lisesi 23- Nalan Er – Ticaret Meslek Lisesi 24- Sedef Bahçekapılı – Ticaret Meslek Lisesi 25- Muhammet Ocak – Atatürk Lisesi 26- Alican Bahadır – Anadolu Teknik Lisesi 27- Faruk Özdemir – Anadolu Teknik Lisesi 28- Ummiye Öksüz – Anadolu Teknik Lisesi 29- Arif Yasin Çakmak – Kanuni Anadolu Lisesi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İLK 50 SIRADAKİ ÖĞRENCİ LİSTESİ 1. Seda TOKMAK – Mühendislik Fak. 2. Hatice TIRAŞOĞLU - Mühendislik Fak. 3. Burak Kkılıç - Mühendislik Fak. 4. Yusuf KESKİN - Mühendislik Fak. 5. Elif HACIOĞLU - Mühendislik Fak. 6. Gökhan KULOĞLU - Mühendislik Fak. 7. Kamil BEKAR- Mühendislik Fak. 8. Ali Temel CİCERALİ- Mühendislik Fak. 9. Merve Selim – Fen Edebiyat Fak. 10. Şafak ÇORUH- Fen Edebiyat Fak. 11. Gül Nihan GÜRSOY- Fen Edebiyat Fak. 12. Asiye CİVELEK- Fen Edebiyat Fak. 13. Mahide ALİYAZICIOĞLU – Orman Fak. 14. Şükrü BEYAZLI- Orman Fak. 15. Ramazan BEKAR – Fatih Eğitim Fak. 16. Merve Nur ÇAKIR- Fatih Eğitim Fak. 17. Tahsin SEYİS - Fatih Eğitim Fak. 18. Neslihan ÖZTÜRK- Fatih Eğitim Fak. 19. Halime ERCİN- Fatih Eğitim Fak. 20. Esra DİLAVER- Fatih Eğitim Fak. 21. Nevin TÜRKDAY- Fatih Eğitim Fak. 22. Lütfiye Burcu ÖZDEMİR- Fatih Eğitim Fak. 23. Ali Şan KONAK – İktisadi ve İdari Bilimler Fak. 24. Merve UZUNOĞLU - İktisadi ve İdari Bilimler Fak. 25. Özlem KARAMANLI- İktisadi ve İdari Bilimler Fak. 26. Kerem DURĞUT - İktisadi ve İdari Bilimler Fak. 27. Özge DEĞİRMENCİ - İktisadi ve İdari Bilimler Fak. 28. Ersin ÖZÇELİK - İktisadi ve İdari Bilimler Fak. 29. Şeyma AKBAY- İktisadi ve İdari Bilimler Fak. 30. Yeşim CİVİL- Tıp Fak. 31. Yahya Alperen BAYRAKTAR – Tıp Fak. 32. Onur HOTAMAN – Sürmene Deniz Bilimleri Fak. 33. Volkan TAŞKARA – Diş Hekimliği Fak. 34. Sezgin KÖNTEK – İletişim Fak. 35. Hümeyra ABANOZ – Mimarlık Fak. 36. Gözde ÖZTÜRK – Hukuk Fak. 37. Nurgül MERCAN – Trabzon Sağlık Yüksekokulu 38. Ahmet KALAYCI – Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 39. Aslıhan BAYRAKTAR – Trabzon MYO 40. Selim KADAYIFÇI - Trabzon MYO 41. Adem ÖZTÜRK - Trabzon MYO 42. Semiha DURMUŞ – Sağlık Hizmetleri MYO 43. Havva BEKTAŞ – Maçka MYO 44. Alaattin OLGUN – Maçka MYO 45. Aliye BEYAZ – Beşikdüzü MYO 46. Erdinç ALBAYRAK – Beşikdüzü MYO 47. Mustafa YARDIM – Beşikdüzü MYO 48. Uğur MEMİŞ – Turizm ve Otelcilik MYO 49. Sümeyye SALMAN – Vakfıkebir MYO 50. Erdem Oğuzhan HACIHASANOĞLU – Abdullah Kanca MYO Trabzosnpor.org -MeydaTrabzon 3 Aralık 2009
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|