12-13-2009, 18:55 | #21 |
Köpek anca kulübesinde havlar zaten.klavye kahramanı.bunun gibilerini karşına diksen anca fino köpeği olurlar süs niyetine.
|
|
12-13-2009, 18:57 | #22 |
Evet...
Evet... Canan arıtılamayanın kucağında vardı böyle bir fino... oradan hatırladım şimdi... Fino gel buraya kuçu gelde o münasip yerine bir tekme yerleştireyim... ALLAH ım azametinden sana sığınırım... Sabır ver... |
|
12-13-2009, 18:58 | #23 |
Arkadaşlar görüyorsunuz ki ininden çıkmış ayının teki damlamış foruma.
Cevap vermemizin esvab-ı mucibesi ne? Şikayet edin mesajını, şutlanana kadar bekleyelim. Mâlum; Oynak Ayılar tıngırtı duyunca kıvırmadan edemez. Oynatmayın şunu.. |
|
12-13-2009, 19:05 | #24 |
bana bak benim dedem bu topraklar için savaştı gitti gelmedi sana mı sorcaz napcagımızı kendini bilmez , cok içine oturan kısımları varsa bizee düşen paydan sanada veririrz başımızın gözümüzün sadakası olsun .emin ol Atatürkün kemikleri şuan senin gibiler yüüzünden sızlıyordur.kemalist olan bir insan onun ilkelerinden bu kadar uzak ve çirkefçe davranmaz Atam izindeyiz diyorsunuz fakat ; yolunu şaşırmış dinden uzak seni kimin yarattığını unutarak yolundan şaşmışın ALLAH seni ıslah etsin başka bişiy demiyorum
arada bir aç Atatürk ün ilkelerini okuda sagdan soldan edindiğin çakma bilgilerle değil doldurma sözlerle değil gerçekten kemalist düşüncelerinle gel karşıma Rabbimde biliyor kimin yanında olacağını ki RECEP TAYYİP ERDOĞAN bu devletin başında arada bir elinide açta yukardakini hatırla bol bol dua ya ihtiyacınız olacak .))) EVET GERÇEKTEN İZİNDESİNİZ İNTERNET BAŞINDA SABAHLAYARAK ARADA BİR YEMEK MOLASI VEREREK ,GERÇEKTEN GÜZEL YAPIYORSUNUZ SERMAYEYİ MERAK ETMEYİN YÖVMİYENİZDEN DÜŞMÜYORUZ BİZ ;)) |
|
12-13-2009, 19:16 | #25 |
ATATÜTÜRK Ü MİLLİ MÜCADELEYİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN MİRASINI SATIP YOLA KOYAN VAHDEDDİN DEĞİLMİYDİ SEN KALKMIŞ ONLARADA ŞİMDİ LAF EDİYORSUN COK KOMİKSİN SEN DÖVÜYORSUN DEMEK BU ZAMANA KADAR NİYEYSE HEP SOLCULAR DAYAK YEDİ BENİM GÖRDÜĞÜM )))) BU KAFAYLA GİDERSEN DE SEN DAHAAAAAAAAAA COK DAYAK YERSİN , SENİ TOPRAK BİLE KABUL ETMEZ ŞU SÖYLEDİKLERİNDEN SONRA AMA İŞTE MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER HAK YERİNİ BULUR ...GEL GEL KİM OLURSAN GENE GEL , YALNIZ BEN MEVLANA DEĞİLİM ADAM OL ÖYLE GEL, RABBİM KADARDA MERHAMETLİ DEĞİLİM YOLA GEL ÖYLE GEL :D:D:D:D YALNIZ YOLUNU KAYBETMEMEN İÇİN PUSULAN BENDEN ONDANDA ELİNİ CEBİNE ATTIRTMIYORUM HADİ GENE İYİSİN ;))
|
|
12-13-2009, 19:26 | #26 |
Yokmu Bunu Hakettiği yere yani Cehennemin Dibine gönderecek...!!!
|
|
12-13-2009, 19:33 | #27 |
Beş dakika mola...
Birazdan yine burda olur... |
|
12-13-2009, 20:27 | #28 |
teröristbaşı apo'yu idamdan kurtaran,pkk'lıları serbest bırakan ve kendi vekillerinin ihanet suçlamasına aldırış etmeyerek bu affı meclisten geçiren; mhp ve devlet bahçeli'nin kardeşlik ve milliyetçilikten bahsetmesi yaptıkları bölücü eylemlere tezat kaçıyor.ETÖ iddianamesinde cumhuriyet mitinglerinin darbe zeminini hazırlamak için yapıldığını söylüyordu şimdi de mhp bu görevi icra ederek milletimizi ayrıştırmaya ve parçamalamayı amaçlıyor.
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|