![]() |
#1 |
![]() ![]() Bugün yüreğimin tam orta yerinde bir yangın anı Bir gül gibi taşıyorum avuçlarımda senin sevdanı Bir yer altı çağlayanı gibi içimde çağlayıp Yüreğime hükmediyorsun ey şehit Birbirine bağladın gönlümün kopan tellerini Gül vaktinde sürdün gönlümün toprağına ellerini Gül vaktinde düşürdün içime annemin yanık sevdasını Hiç kimseden esirgemediğin rahmetini gönder gönlüme Bayram sevinci gibi sevindir gönlümün çocuklarını Yüzümde bin bir parça hüzün olsa da Sen ölmedin yüreğime hükmediyorsun ey şehit Çorak toprakları suladın kanın son damlasıyla Ölmüş bedenlere ömür kattın ruhunla Çatlamış dudaklara iksir Çorak topraklara şimşir oldun ey şehit Yüzümde bin bir parça hüzün olsa da Sen ölmedin yüreğime hükmediyorsun ey şehit Bugün yüreğimin tam orta yerinde bir yangın anı Bir gül gibi taşıyorum avuçlarımda senin sevdanı İsmail Okutan
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yüreğime hükmediyorsun ey şehit!
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sen ölmedin yüreğime hükmediyorsun ey şehit
Çorak toprakları suladın kanın son damlasıyla Ölmüş bedenlere ömür kattın ruhunla Çatlamış dudaklara iksir Çorak topraklara şimşir oldun ey şehit Duygusallığın hat safhada olduğu şu günlerde okuduğum en anlamlı şiirlerden bitanesiydi.Emeğine sağlık leyal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Teşekkür ederim, okuyan gözlere sağlık.. Duygulanmamak elde değil.. '( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok güzel bir şiir paylaşım için tşk ederim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çok ender satırlar..Rabb'im razı olsun bu güzel paylaşımınız için..
Benimde yıllardır şehitlikle alakalı yazdığım birçok şiirler ve makaleler var..Ve halada yazıyorum,sonuncusunuda sizlerle paylaşmıştım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Rabbim cümlemizden razı gelir inşAllah..
Ben teşekkür ederim, okumaya değer bulup yorumladığınız için.. Ömer Abi o güzel satırların devamını burada görmek isteriz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|