AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 12-15-2009, 20:46   #11
Kullanıcı Adı
aK STyLe
Alıntı:
akmmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konuya en iyi cevabı yönetimimiz vermistir..erman toroğlunun ne kadar yanlo yorum yaptığını ortaya koymuştur.geçen sezon devied in denizlispora attığı açık ve net bir biçimde olan golü vermeye hakeme yaptığı yorum normaldir o pizisyonlardan hakemin gözünden kaçabilir derken.özerin pozisyonu için elindfe var olan teknolojiyi bile kullanmayıp kendini orada rezil etti.sezon başından beri hakem hatalarndan yakınan takımımız bu olay sadece fenerbahçenin değil her takımın basını yaktığını zaten soyledi...bu sefer de sans bize güldü o kadar..
Evet o golü de Aragone bile görmüştü.. İsterseniz o verilmeyen golü de hatırlayalım

İşte o maçın Yardımcı hakemi. Malum çizgi hakemi pcden daha iyi görüyor ya

Deivid'in Verilmeyen Golü - VİDEO
aK STyLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2009, 20:50   #12
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Kayserisporla 1-1 kaldığınız maçtaki golünüzüde bir hatırlatırmısınız, buraya koyarmısınız sevgili ak sitil.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2009, 20:56   #13
Kullanıcı Adı
aK STyLe
Muhataplarım bellıdir. Hakaret edip kendı seviyesıne göre konuşanları muhatap almıyorum. Onların sevıyelerıne inemem.
Alt 12-15-2009, 21:03   #14
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
aK STyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhataplarım bellıdir. Hakaret edip kendı seviyesıne göre konuşanları muhatap almıyorum. Onların sevıyelerıne inemem.
Size son derece kibarca bir şey söylenildi hakaretin h'si bile yoktu. bundan daha kibarda söylenilemez. Ama sizde iyi biliyorsunuzki kayserispor'a attığınız ve verilen golün ankaragücü'nün verilmeyen golüyle aynı olduğunu TEK FARKIN FENERİN GOLÜNÜN SAYILMASI ANKARAGÜCÜNÜNKİNİN SAYILMAMASI OLDUĞUNU
Alt 12-15-2009, 21:09   #15
Kullanıcı Adı
aK STyLe
Bu konuyla alakası yok. Bazıları ne demek istediğimi gayet iyi anladı. Bir daha cevap yazma zahmetine girmeyeceğim
Alt 12-15-2009, 21:12   #16
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Size son derece kibarca bir şey söylenildi hakaretin h'si bile yoktu. bundan daha kibarda söylenilemez. Ama sizde iyi biliyorsunuzki kayserispor'a attığınız ve verilen golün ankaragücü'nün verilmeyen golüyle aynı olduğunu TEK FARKIN FENERİN GOLÜNÜN SAYILMASI ANKARAGÜCÜNÜNKİNİN SAYILMAMASI OLDUĞUNU
kusura bakmayın ama bu iki golü bir tutan birinin futbol bilgisinden şüphe ederim.ön direkte carlos duruyor yani yardımcı hakemin görüş açısı kapalı vede çıkaran kaleci değil.çıkaran kalcei olsa elini çizginin içine ne kadar soktuğuna bakarak olayı ayırabilirsin çizgi üzerinde duran bi dam var ve göğsüyle stop ediyor.ligtv nin akıllı makinesi bile pozisyonu açıklayamadı .vede ne tartıştığımızı merak ediyorum madem pozisyonlara bu kadar hassassınız ankaragüvünün 2. gölünde metin akanın bilicaya yaptığı hareketin ne olduğunu anlatırmısınız?
Alt 12-15-2009, 21:26   #17
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
mhfzkrdmkrt34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kusura bakmayın ama bu iki golü bir tutan birinin futbol bilgisinden şüphe ederim.ön direkte carlos duruyor yani yardımcı hakemin görüş açısı kapalı vede çıkaran kaleci değil.çıkaran kalcei olsa elini çizginin içine ne kadar soktuğuna bakarak olayı ayırabilirsin çizgi üzerinde duran bi dam var ve göğsüyle stop ediyor.ligtv nin akıllı makinesi bile pozisyonu açıklayamadı .vede ne tartıştığımızı merak ediyorum madem pozisyonlara bu kadar hassassınız ankaragüvünün 2. gölünde metin akanın bilicaya yaptığı hareketin ne olduğunu anlatırmısınız?
Aziz efendinin o tehditlerinden sonra ankaragücünün o topu kaleye yarım metre girse bile ben golü vereceklerine inanmıyorum. Kayserispora atılan golde anlık, fenere atılan o şuttaki pozisyonda, görmek isteyen görebiliyor demekki rahat rahat. Özerin vücudu içerde.

Ankaragücünü 2. golünde faul yok, bilica elini koyuyor adamı itmeyi planlıyor ama planı tutmuyor. Asıl faul fenerin 2. golünde var. Orda koyarak ankaragüçlüyü düşürüyorlar topa hiçbir müdahaleleri yok. Öyle kaptılar topu, hakem gene feneri kolladı ve fener golü attı.
Alt 12-15-2009, 21:30   #18
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aziz efendinin o tehditlerinden sonra ankaragücünün o topu kaleye yarım metre girse bile ben golü vereceklerine inanmıyorum. Kayserispora atılan golde anlık, fenere atılan o şuttaki pozisyonda, görmek isteyen görebiliyor demekki rahat rahat. Özerin vücudu içerde.

Ankaragücünü 2. golünde faul yok, bilica elini koyuyor adamı itmeyi planlıyor ama planı tutmuyor. Asıl faul fenerin 2. golünde var. Orda koyarak ankaragüçlüyü düşürüyorlar topa hiçbir müdahaleleri yok. Öyle kaptılar topu, hakem gene feneri kolladı ve fener golü attı.
bu kadar mı büyük aziz yıldırım sizin gözünüzde?kusura bakmayın ama 1 kerede o pozisyonu verecek bi hakem tanımıyorum çizgi üzerindeki adam ve ön direktei carlos pozisyonu bitirdi.

eğer sen diyorsan ankaragücünnü 2. golünde faul yok sana daha hiç bir şey demek metinin kalça darbesini bi gör istersen 2. golümüzdede faul yok guiza gayet temiz aldı

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)