Alıntı:
mhfzkrdmkrt34 Nickli Üyeden Alıntı
kusura bakmayın ama bu iki golü bir tutan birinin futbol bilgisinden şüphe ederim.ön direkte carlos duruyor yani yardımcı hakemin görüş açısı kapalı vede çıkaran kaleci değil.çıkaran kalcei olsa elini çizginin içine ne kadar soktuğuna bakarak olayı ayırabilirsin çizgi üzerinde duran bi dam var ve göğsüyle stop ediyor.ligtv nin akıllı makinesi bile pozisyonu açıklayamadı .vede ne tartıştığımızı merak ediyorum madem pozisyonlara bu kadar hassassınız ankaragüvünün 2. gölünde metin akanın bilicaya yaptığı hareketin ne olduğunu anlatırmısınız?
|
Aziz efendinin o tehditlerinden sonra ankaragücünün o topu kaleye yarım metre girse bile ben golü vereceklerine inanmıyorum. Kayserispora atılan golde anlık, fenere atılan o şuttaki pozisyonda, görmek isteyen görebiliyor demekki rahat rahat. Özerin vücudu içerde.
Ankaragücünü 2. golünde faul yok, bilica elini koyuyor adamı itmeyi planlıyor ama planı tutmuyor. Asıl faul fenerin 2. golünde var.
Orda koyarak ankaragüçlüyü düşürüyorlar topa hiçbir müdahaleleri yok. Öyle kaptılar topu, hakem gene feneri kolladı ve fener golü attı.