12-13-2009, 18:42 | #1 |
Tartışıyorum;Emine Ayna'nın ceza almaması?
Forumda buna ilişkin bir çok yorum gördüm,,buyrun arkadaşlar bu başlık altında tartışalım.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-13-2009, 18:46 | #2 |
içlerinde en ateşli vatan haini o gibi görünüyordu. ama vardır gizli bir servisle bir bağlantısı. onlar engellemiştir.
|
|
12-13-2009, 20:11 | #3 |
Eğer abdullah öcalan kadın olarak yaratılsaydı nasıl olurdu diye düşünen insanların cevabı olan emine aynanın en büyük özelliklerinden bir tanesinin de pekakanın dikiz aynası olduğudur.Hiç konuşmadan duruşu bile provakasyon olan bu kadına neden ceza verilmedi bir türlü anlam veremiyorum.
Yerden bitme olduğu için gözden mi kaçtı ? Biz uğraşmayalım , nasıl olsa bir gün tipsizlikten içeri alırlar diye mi hesap edildi bilinmez ama, bir şeylerin düşünüldüğünü hissediyorum. Yakında kokusu çıkacaktır. |
|
12-14-2009, 19:43 | #4 |
Bende art niyet olduğunu düşünüyorum.
|
|
12-14-2009, 22:29 | #5 |
Yahu arkadaşlar ne çabuk unuttunuz Başsavcının AK PARTİYİ KAPATTIRMAK İÇİN NE SAÇMALIKLARLA DİDİNDİĞİNİ, tamamen bir ETÖ düğmesi olduğunu !!!
Sıradan bizler bile tanıyoruz Emine ayna'yı başsavcı nasıl görmemiş ve tanımaz olur !!! Bal gibide başka bir plan var bu işin içinde |
|
12-14-2009, 23:13 | #6 |
Diger partiyi kapatmak için bırakmış olabilirler derim ve giderim
|
|
12-14-2009, 23:31 | #7 |
Başsavcının işgüzarlığı der ve bende anasayfaya dönerim
|
|
12-15-2009, 01:48 | #8 |
37 kişilik yasaklılar listesinde dağdaki çobana bile yasak var. Ama Emine Ayna'ya ceza yok. Hasip Kaplan'a ceza yok. Madem yasaklayacaksın, o zaman meclisteki tüm dtplileri yasakla. Ya da sadece partiyi kapat.
Anayasa mahkemesi, partiyi kapatmakla doğru yapmış ancak siyasi yasaklar konusunda kovana çomak sokmuştur. Karar, hukuki değildir. Adil değildir. |
|
12-15-2009, 01:51 | #9 |
İnternetten kopyala-yapıştır yöntemiyle delil toplayan bir başsavcıdan daha ne beklenir ki....
|
|
12-15-2009, 02:13 | #10 |
Doğru veya yanlış karar verildi. Tartışmalı olsada. Bu gün sine-i millete dönüyor. İstifalar verilecek tnmm ye. Acaba kapatmayı doğru bulmuyoruz diyen Akp, chp ve mhp nin tavrı ne olacak? istifalar TBMM ye gelince hemen gündeme alınacakmı? Yoksa istifalar geçiktirilecekmi? Olması gereken de TBMM ye dilekçeler gelince hemen istifaları kabul edilmelidir. Bu belli zaten btp de aynı görev, pkk yandaşlığı devam edecek. Bu parti dikkatle izlenip kapatma davası btp ye de gelmeli.
Bu doğudaki bir kaç ildeki vatandaşlar da pkk yı savunuyor.Polise taş atılıyor, yakılıyor, yıkılıyor, kırılıyor. Pkklılar eski dtp liler krallarlar gibi karşılanıyor. sorun çözülmeli. Önce meclisteki pkk temizlenmeli. Sonra içimizdeki pkk lar temizlenmeli. BU gün konuşmalarda sanki chp ve mhp yönetimde değilmiş gibi sorumluluğu da kabul etmiyorlar. niye devletten milyarlarca aylık alıyor bir de üstelik sorumluluğu Akp ye yüklüyorlar? Sorumluluk yoksa isrtifa etsinler chp ve mhp seçimde herkesin ne olduğun belli olsun. |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|